MónTerrassa
Castellers de Terrassa acaben el primer tram de temporada amb castells de 7
  • CA

Els Casteller de Terrassa han posat punt i final al primer tram de temporada amb un actuació a la diada castellera de la Festa Major de Calafell ahir diumenge 17 de juliol. Els d’Edu Portella van acabar aquest tram descarregant els dos castells bàsics de 7 en l’última actuació abans de les vacances d’estiu.

Els Castellers, que han actuat acompanyats dels Nens del Vendrell, han descarregat un 3 de 7 en primera ronda. Tot i que el castell va perdre una mica les mides, es va mantenir sòlid en tot moment. En segona ronda, els blau turquesa van encarar el 4 de 7. La colla destaca d’aquest castell la rotació en diferents posicions del mateix, “demostrant el treball de renovació que s’està duent a terme als assajos”, apunten en un comunicat.

A tercera ronda, i amb l’objectiu de dominar la màxima gamma de castells possible els Castellers, van descarregar un 3 de 6 aixecat per sota que demana a crits un pis més. En ronda de pilars van descarregar un molt ferm pilar de 5 i 3 pilars de 4.

Els Nens del Vendrell per la seva part van obrir plaça amb el 4 de 7 amb el pilar per a descarregar el 4 de 7 en segona ronda i el 3 de 7 en tercera. Els Vendrellencs van finalitzar la seva actuació amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.

Objectius per endavant dels Castellers de Terrassa

Els Castellers de Terrassa finalitzen el primer tram de temporada on han pogut descarregar castells compostos com el 4 de 7 amb el pilar, el 5 de 7 i el 7 de 7, tenint com a millor registre el de la Festa Major de Terrassa.

Ara toca “carregar piles i agafar embranzida per un segon tram de temporada d’on amb actuacions tant rellevants com la de l’Emili Miró, el Concurs de Castells i la Diada de la Colla en poden veure la llum castells que tot i que s’han treballat a assaig encara no s’han dut a plaça”. El primer assaig del segon tram de temporada dels Castellers serà el divendres 1 d’agost.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa