MónTerrassa
Castellers de Terrassa, 2p4, 4d7, 5d7, 3d7 i p5 a Manresa
  • CA
5d7 | Castellers de Terrassa

!--akiadsense-->

Els Castellers de Terrassa van començar a Manresa el segon tram de temporada. Amb menys efectius dels que acostumen a dur a les places van descarregar 3 castells de 7. L’últim cap de setmana d’agost ha servit als blauturquesa per a tornar a enfaixar-se i recuperar sensacions després de les vacances d’estiu.

Segons en ordre d’actuació després de fer dos pilars de quatre d’inici, van començat amb un 4 de 7, castell en el que van estrenar a un segon i que es va executar correctament tot i que va caldre treballar-lo una mica més del compte pels pisos superiors.

A segona ronda els blauturquesa es van decantar pel 5 de 7, castell al qual li van posar una mica més de pes del que habitualment li posen. Segur en tot moment el 5 de 7 no els hi va suposar cap problema als dell carrer de Pasteur que el van descarregar amb solvència.

A tercera ronda els Castellers de Terrassa van descarregar un 3 de 7 en el qual hi van estrenar el pom de dalt. Per a concloure, van descarregat el pilar de 5.

A la seva Festa Major els Tirallongues de Manresa van realitzat una gran actuació, descarregant després dels 3 pilars de 4 d’inici el segon quatre de vuit de la seva història, el primer a Manresa, el 5 de 7 i el primer 3 de 7 aixecat per sota del seu historial. La colla local va descarregar 2 pilars de 5 per a concloure aquesta històrica actuació. Per la seva part els Margeners de Guisona van descarregar després del pilar de 4 d’inici el 3 de 6 amb el pilar, 4 de 6 amb el pilar, 4 de 6 i pilar de 4 aixecat per sota. L’actuació es va dur a terme àgilment, sense cap intent desmuntat ni caiguda, la qual cosa va facilitat al públic quedar-se fins al final a plaça.

Resum actuació:

Tirallongues de Manresa:3p4,4d8,5d7,3d7ps,2p5

Castellers de Terrassa:2p4,4d7,5d7,3d7,p5

Margeners de Guissona:p4,3d6a,4d6a,4d6,p4ps

La propera actuació dels Castellers de Terrassa serà el 9 de setembre al barri de la Plaça Catalunya de Terrassa en motiu de la seva festa major. Els blauturquesa encaren el segon tram de temporada amb la mirada ja fixa a la diada de L’Emili Miró, la gran cita dels blauturquesa el mes de setembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa