MónTerrassa
La Casa de la Música de Terrassa reprèn els concerts del cicle KM.0
  • CA

La música en directe es torna a reactivar a la ciutat gairebé un mes després que el Govern activés noves mesures restrictives per frenar l’expansió de la segona onada de la Covid-19.

La Casa de la Música de Terrassa s’ha sumat a la reactivació de l’activitat musical en directe, reprenent els concerts del cicle KM.0, alguns dels quals van haver de ser anul·lats a causa de les restriccions sanitàries. Un cicle de concerts orientat a programar formacions poc conegudes ambl’objectiu d’apropar a escenaris professionals, bandes que encara no han arribat al gran públic.

El cicle constarà de 3 concerts de doble cartell, on s’ha prioritzat la programació de grups locals, un altre dels objectius del projecte KM.0. Tots ells es celebraran a la Sala Rasa64 (C/ Rasa, 64. 08221 Terrassa) al llarg de tot el mes de desembre. Algun dels grups Comptarem amb grups per a tots els gustos i gèneres musicals.

DIJOUS 3 DE DESEMBRE. HEREUS DEL BEAT + THE RE-FUGEES. Sala Rasa64. De 20h a 22h. Obertura de portes a les 19.30h.

DIJOUS 10 DE DESEMBRE. EFECTO TEMPORAL + THE SAPPY’S. Sala Rasa64. De 20h a 22h. Obertura de portes a les 19.30h.

DIJOUS 17 DE DESEMBRE. CASETA + ANABEL LEE. Sala Rasa64. De 20h a 22h. Obertura de portes a les 19.30h.

L’aforament a l’acte és limitat per tal de poder garantir les distàncies i les mesures sanitàries establertes. Les entrades als diferents concerts es poden adquirir a través de l’enllaç que adjuntem a continuació.. La mateixa entrada al concert serveix com a salconduit per arribar a casa més tard de les 22h. Si veniu en grup, us aconsellem que feu la reserva conjuntament, això us permetrà seure junts ja que la compra d’entrades és nominal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa