MónTerrassa
La Casa de la Música de Terrassa reactiva l’activitat estable dels directes
  • CA
KM.0 | ITZIPA
TZIPA | cedida

!--akiadsense-->

La Casa de la Música de Terrassa, amb seu a El Vapor, torna a activar la seva activitat estable de música en directe. Després d’unes setmanes on el nombre de concerts en directe s’havia reduit significativament degut a les mesures establertes per la situació sanitària, l’espai de creació musical de la ciutat torna amb més força que mai, apostant per un cartell amb artistes locals i de gèneres musicals molt diversos.

Les encarregades de donar el tret de sortida a la programació de concerts seran ITZIPA, que ho faran aquest dissabte dia 13 a El Vapor a partir de les 18:00h. Guanyadores d’una de les Beques de Suport a la Creació 2020 d’actuació a la Fira Mediterrània de Manresa, son un duet femení format per la terrassenca Anna Jané i Aura Mauri, que s’estrenarà com a nova membre de la formació

ITZIPA es caracteritza per els sons mediterranis, però alhora incloent elements de World Music. A partir de dues veus que vesteixen les paraules amb música pròpia i que s’entrellacen amb el so de la guitarra, el contrabaix l i la percussió aquest duet busca crear un petit viatge emocional i grupal a la recerca de la identitat pròpia provocant així que el públic pugui gaudir, vibrar, ballar i cantar amb les seves melodies i que cadascú se les faci seves i se senti part del projecte en aquell moment.

La programació de març la completaran els matadeperencs ATRETZ, divendres 19 a El Vapor, i SANDRA COOPER a la Nova Jazz Cava el divendres 26.

Les entrades pel concert d’aquest dissabte es poden obtenir a l’enllaç que es troba a continuació per 5€. L’aforament de l’acte és limitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa