Èxta6 actuarà el 20 de novembre
Èxta6 actuarà el 20 de novembre | Cedida

!--akiadsense-->

Amb la denominació KM.0 la Casa de la Música de Terrassa presenta el seu primer cicle de concerts estables amb segell local. Es tracta d’una programació de proximitat i de qualitat amb diversos gèneres musicals. Durant el darrer trimestre de l’any El Vapor de la Casa de la Música de Terrassa acollirà 5 concerts de bandes emergents formades per artistes locals.

L’objectiu d’aquests concerts és oferir un espai d’exhibició als grups que es troben en procés de creació i que encara no han accedit als circuits estables d’exhibició. També és una oportunitat per descobrir nous artistes del territori. Tots els concerts es faran a El Vapor en divendres i començaran a les 8 de la tarda. El preu de l’entrada oscil·larà entre els 3€ i els 7€ amb servei de bar a l’interior del local.

La tria de les propostes es basa, inicialment, en la vinculació dels músics amb la Casa de la Música de Terrassa, ja sigui perquè el grup és resident a l’espai de creació musical El Vapor o perquè hagi participat en els diversos programes d’ajudes a la Creació que s’ofereixen des de les Cases de la Música.

DIES: divendres 18 d’octubre, 22 de novembre i 20 de desembre

GRUPS:

AIDA SSTRINGS + KUNG FUNK (18/10)

BERGANTS N’ROSES (22/11)

ÈXTA6 + LES MONTSES (20/12)

HORA: 20h

LLOC: EL VAPOR C/Mare de Déu dels Àngels, 76 – Terrassa (ubicació)

PREUS: etnre 3€ i 7€

Nou comentari