Film Stars Don’t Die in Liverpool
Film Stars Don’t Die in Liverpool | Film Stars Don’t Die in Liverpool

!--akiadsense-->

LAS ESTRELLAS DE CINE NO MUEREN EN LIVERPOOL

Divendres: 17:15 / 19:35 / 21:50 vose.

Dissabte: 17:15 / 19:35 / 21:50 .

Diumenge: 17:15 / 19:35.

Dimecres: 19:15 / 19:35 / 21:50.

Dijous: 17:15 / 19:35.

Film Stars Don’t Die in Liverpool (Regne Unit. 2017).106 min.

Digital. Versió original en castellà i VOSE.

Direcció: Paul McGuigan. Intèrprets: Annette Bening, Jamie Bell, Julie Waters, Vanessa Redgrave…

Estructurada en forma de flash-back, la pel·lícula comença quan l’actor Peter Turner rep una trucada informant-lo que la seva examant –l’actriu Gloria Grahame- ha tingut un col·lapse en un hotel de Lancaster. Peter s’emporta Glòria a casa seva, a Liverpool, i mentre en té cura recorda com es van conèixer tres anys enrere. De com ell se n’enamorà la primera vegada que la va veure. Basada en fets reals.

MI QUERIDA COFRADÍA

Divendres: 17:30

Dissabte: 19:45 .

Diumenge, dimecres i dijous: 17:30.

Mi querida cofradía (Espanya. 2018). 90 min.

Digital. Versió original en castellà.

Direcció: Marta Díaz. Intèrprets: Gloria Muñoz, Pepa Aniorte, Carmen Flores, Juan Gea, Rocío Molina…

Carme compleix amb tots els requisits. És catòlica, i a més és malaguenya. Ha presentat la seva candidatura com a presidenta de la confraria a la qual pertany. Però finalment, veu com el càrrec va a parar a mans d’Ignacio. Ella, lluny d’acceptar la derrota, contraatacarà. Premi del públic i a la millor actriu de repartiment en el Festival de Málaga. Premi del públic a la millor comèdia en el BCN Film Fest.

LUCKY

Divendres: 19:45 / 22:00 vose.

Dissabte: 22:00.

Diumenge: 19:45.

Dimecres: 19:45 / 22:00.

Dijous: 22:00.

Lucky (Estats Units. 2017). 88 min.

Digital. Versió doblada i VOSE en anglès.

Direcció: John Carroll Lynch. Intèrprets: Harry Dean Stanton, Ed Begley, Jr., Beth Grant, James Darren, David Lynch…

Lucky és un home de 90 anys, amb una salut de ferro, que ha sobreviscut a la majoria dels seus coetanis. Tothom el coneix, i tothom en destaca el seu bon estat. Un fet que – malgrat el seu escepticisme vital- l’anima a replantejar-se la seva vida i buscar algun tipus de revelació. Lucky és alhora un debut i un comiat. Per un costat es tracta de la primera pel·lícula de John Carroll Lynch i, per l’altre, del darrer film que va rodar l’actor Harry Dean Stanton – un dels grans secundaris de Hollywood- abans de la seva mort.

CAVERNÍCOLA

Dissabtes, 19 i 26 de maig. 17:00 hores.

Early Man (Regne Unit. 2018). 89 min. Sala 1.

Digital. Versió doblada al català..

Direcció: Nick Park..

Nick Park – el director de Wallace i Gromit- ens proposa un viatge enrere en el temps per explicar les aventures de Dug, un home del Paleolític, que decideix ajudar la seva tribu per enfrontar-se amb Lord Nooth. Un poderós enemic que vol implantar l’Edat de Bronze. Entremig de tot, i com qui no vol la cosa, Dug acabarà sent l’inventor del futbol.

MARIEL VA PARA MISS (1963) DE TERRASSENCS 1997-1999

Dilluns, 21 de maig. 19:00 hores. Entrada gratuïta

Al llarg de la seva vida, Carles Barba ha filmat el seu entorn familiar, social i polític. Però ell no ha estat mai un simple testimoni. Tota la seva filmografia està impregnada per una visió irònica de l’existència i de la societat. La sessió comptarà amb la presència del mateix Carles Barba, presentat per Mariona Bruzzo –cap del Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca de Catalunya- i una posterior taula rodona, on hi participaran Jan Baca, Albert Beorlegui, David Carabén i Andrés Hispano.

ACUSADOS

Dimarts, 22 de maig. 18:00 hores. Entrada gratuïta

The Accused (Estats Units. 1988). 105 min.

Versió doblada.

Direcció: Jonathan Kaplan.

Intèrprets: Jodie Foster, Kelly McGillis, Bernie Coulson, Ann Hearn…

Sarah Tobias és una jove alegre i desimbolta que una nit coneix uns nois en un bar, que l’acabaran assaltant i violant. Quan vol denunciar els fets a la policia, ningú la creu i pràcticament l’acusen d’haver estat ella qui ha provocat les agressions sexuals que li han infringit. Només l’ajudant del fiscal creu en el seu testimoni i la defensarà.

AN AMERICAN IN PARÍS

The musical

Dijous, 24 de maig. 20:00 hores.

Projecció de l’espectacle gravat al Dominion Theater de Londres i basat en la pel·lícula de Vincent Minelli i l’obra dels germans Gershwin. El musical ha estat dirigit per Christopher Wheeldon, un coreògraf provinent de la dansa contemporània, que afronta el seu primer treball en el West End de la capital britànica. 30 ballarins i cantants fan reviure cançons tan populars com ‘S Wonderful o I Got Rythm.

Nou comentari

Comparteix