MónTerrassa
Cartellera del Cinema Catalunya fins al 30 de setembre
  • CA

NO ODIARÀS

Non odiare (Itàlia, Polònia. 2020). 95 minuts. Digital.
Versió doblada al català i versió original en italià subtitulada en castellà.
Direcció: Mauro Mancini.
Intèrprets: Alessandro Gasmann, Sara Serraiocco, Luka Zunic…

Al cor de la ciutat de Trieste, viu Simone Negre, un conegut cirurgià d’origen jueu amb una història personal pendent; la complicada relació amb el seu pare, supervivent d’un camp de concentració, mort recentment. Després d’unes classes de rem, Simone és testimoni d’un terrible accident de tràfic i auxilia a la víctima… però en descobrir un tatuatge nazi en el pit, haurà de prendre una de les decisions més difícils de la seva vida. En els dies successius, apareixerà un sentiment de culpa per la mort d’aquest home, el que el portarà a seguir la família del neonazi.

Divendres: 17:00 / 19:15 / 21:30 (VOSE)
Dissabte: 17:00 / 19:15 / 21:30
Diumenge: 17:00 / 19:15 (VOSE)
Dimecres: 17:00 / 19:15 (VOSE)
Dijous: 17:00 / 19:15

Sales 1 i 2. No recomanada per a menors de 12 anys.

CHAVALAS

Chavalas (Espanya. 2020). 91 minuts.
Digital. Versió original en castellà.
Direcció: Carol Rodríguez Colás.
Intèrprets: Vicky Luengo, Carolina Yuste, Elisabet Casanovas, Ángela Cervantes…

Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues inseparables en l’adolescència, tornen a retrobar-se en el barri per a reviure l’amistat que les va unir, compartir noves aventures juntes i fer front als dilemes que les envolten. Una realitat que les obligarà a enfrontar-se a aquelles adolescents que foren i a les dones que volen ser. Sense ser-ne conscients, s’ajudaran a prendre decisions importants en les seves vides. El pas del temps i les seves diferències com a persona no impediran que la seva amistat es mantingui sobre qualsevol altra cosa.

Divendres: 17:15 / 19:30 / 21:45
Dissabte: 17:15 / 19:30 / 21:45
Diumenge: 17:15 / 19:30
Dimecres: 17:15
Dijous: 17:15 / 19:30

Sales 1 i 2. No recomanada per a menors de 12 anys.

NABUCCO

Direcció musical: Daniel Oren.
Director d’escena: Arnaud Bernard.
Decorats: Alessandro Camera.
Vestuari: Arnaud Bernard.

Nabucco / George Gagnidze
Abigaille / Susanna Branchini
Fenena / Nino Surguladze
Ismaele / Rubens Pelizzari
Zaccaria / Rafal Siwek
Anna / Elena Borin
Abdallo / Paolo Antognetti
Gran sacerdot de Bel / Nicolo Ceriani

L’òpera en quatre actes Nabucco, explica la lluita dels esclaus jueus en l’antiga Babilònia per aconseguir la llibertat i defensar la seva fe religiosa. L’obra s’estrenà en el Teatro alla Scala de Milà el 9 de març de 1842, i més enllà de quines fossin les veritables intencionalitats del compositor, el fet és que des d’un primer moment el públic establí un paral·lelisme entre la lluita del poble jueu i els sentiments nacionalistes que sorgiren en la península italiana.

Nabucco fou el primer gran èxit del compositor, i marcà l’inici d’un període molt fructífer en el qual Verdi va escriure disset òperes en dotze anys. El cor dels esclaus hebreus Va, pensiero, no sols va esdevenir un símbol per a la Itàlia de l’època i un dels passatges més populars de la història de l’òpera, sinó que encara en l’actualitat és una referència musical per als ideals independentistes de qualsevol societat.

Dimecres, 29 de setembre. 20:00 hores.

Sala 1. Apta per a tots els públics.

MARTA PESSARRODONA. LA DONASSA POETA.

Presentació del documental dirigit per Antoni Verdaguer al voltant de la poetessa Marta Pessarrodona. Nascuda a Terrassa el 1941, Marta Pessarrodona és poetessa, narradora i crítica literària; especialista en l’obra del Grup de Bloomsbury i traductora de Sunsan Sontag, Doris Lessing, Erica Jong, Simone de Beauvoir o Marguerite Duras; entre d’altres. La seva obra i la seva trajectòria han estat reconegudes amb el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, el Premi Nacional de Literatura, la Creu de Sant Jordi i el Premi Rosalía de Castro.

Dimarts, 28 de setembre. 19:30 hores.

Sessió única. Entrada gratuïta amb reserva prèvia a [email protected]

Sala 1. Apta per a tots els públics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa