MónTerrassa
Cartellera del Cinema Catalunya fins al 20 de desembre
  • CA
Fotograma de la pel·lícula Miamor Perdido | Cedida

!--akiadsense-->

MIAMOR PERDIDO

Divendres i dissabte: 17:15 / 19:30 / 22:10.

Diumenge: 17:15 / 19:30.

Dimecres i dijous: 17:15 / 19:30 / 22:10

(Espanya. 2018). 103 minuts.

Digital. Versió original.

Direcció: Emilio Martínez Lázaro.

Intèrprets: Dani Rovira, Michelle Jenner, Antonio Resines, Antonio Dechent, Will Shephard, Vito Sanz…

Malgrat viure una intensa relació amorosa, Mario i Olivia decideixen deixar-ho córrer. Enmig de la discussió desapareix Miamor, el gat que varen adoptar i que sols respon si li parlen en valencià. Mentre Olivia dóna per desapareguts el gat i l’amor, Mario manté amagat a Miamor, amb l’esperança de recuperar la relació. Quan tot sembla encarrilat de nou, Olivia se sent enganyada i li declara la guerra a Mario.

EL VEREDICTO (La ley del menor)

Divendres, dissabte, diumenge, dimecres i dijous: 17:00.

The Children Act (Regne Unit. 2017). 105 minuts.

Digital. Versió doblada i versió original en anglès subtitulada en castellà

Direcció: Richard Eyre.

Intèrprets: Emma Thompson, Stanley Tucci, Fionn Whitehead, Jason Watkins…

Una prestigiosa jutgessa del Tribunal Superior de Londres, especialitzada en dret familiar, s’ha de fer càrrec d’un cas on entren en conflicte el dret a la vida i les creences religioses. Adan, un jove adolescent Testimoni de Jehovà, es nega a fer-se una transfusió de sang, malgrat patir leucèmia. En paral·lel, Fiona està vivint una greu crisi matrimonial. Totes dues situacions l’obligaran a replantejar-se la seva vida i algunes veritats que creia intocables. Ian McEwan, l’autor de la novel·la original, és també el guionista de la pel·lícula.

BOHEMIAN RHAPSODY

Divendres: 19:20 / 22:00 vose.

Dissabte: 19:20 / 22:00.

Diumenge i dimecres: 19:20.

Dijous: 19:20 / 22:00

Bohemian Rhapsody (EEUU. 2018). 134 minuts.

Digital. Versió doblada i versió original en anglès.

Direcció: Dexter Fletcher i Bryan Singer.

Intèrprets: Rami Malek, Joseph Mazzello, Ben Hardy, Gwilym Lee, Lucy Boynton, Aidan Gillen…

Bohemian Rhapsody és una de les cançons més conegudes de Queen i la primera que els va llençar a l’escena musical internacional. I aquest és el títol de la pel·lícula que ens parla del naixement d’aquest grup musical anglès, del seu primer gran èxit l’any 1975 i de la seva evolució des que es trobaren Freddy Mercury, Brian May i Roger Taylor, fins a la seva actuació al macroconcert Live Aid, l’any 1985 a l’estadi de Wembley. Freddie Mercury moriria sis anys després, convertit en una de les darreres llegendes musicals del passat segle.

JOHNNY COGIÓ SU FUSIL

Dimecres, 19 de desembre. 22:00 hores.

Johnny Got His Gun (EUA. 1971). 111 minuts.

Digital. Versió original subtitulada en castellà.

Direcció: Dalton Trumbo.

Intèrprets: Timothy Bottoms, Jason Robards, Donald Sutherland, Marsha Hunt, Diane Varsi, Kathy Fields…

Johnny cogió su fusil ha estat, des de la seva estrena, una de les pel·lícules més representatives de l’antibel·licisme. Una obra sense concessions sobre la vida d’un exsoldat de la Primera Guerra Mundial qui, arrel d’una explosió, ha perdut totes les extremitats i els sentits de la vista, l’olfacte, l’oïda i el gust. El film és també una clara defensa de l’eutanàsia, amb un protagonista que demana morir si la seva experiència i el seu cos no poden servir per denunciar els horrors dels conflictes bèl·lics. Dalton Trumbo, el seu director, guionista i autor de la novel·la original, fou una de les víctimes de la caça de bruixes que va portar a terme el senador McCarthy als Estats Units en la dècada del 50 del passat segle.

LA INCREÏBLE HISTÒRIA DE LA PERA GEGANT

Dissabtes 22 i 29 de desembre. 15:00 hores.

Cicle CINC (Cinema infantil en català)

Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære (Dinamarca. 2017). 88 minuts.

Digital. Versió doblada al català.

Direcció: Philip Einstein Lipski, Jørgen Lerdam, Amalie Næsby Fick.

Sebastià, un elefant espantadís, i Mitcho, una gata aventurera, viuen a Vilasol. Un poble petit i idíl·lic d’on sobtadament desapareix el seu estimat alcalde. El substitut, el vicealcalde Twig, és un personatge ambiciós que amenaça en ocupar el càrrec per sempre i que ha construït un nou ajuntament que fa ombra a la vila. Un dia, quan estan pescant, Sebastià i Mitcho troben una ampolla amb un missatge de l’alcalde JB, on els hi demana que vagin a salvar-lo. Tots dos emprendran una aventura marítima per arribar a l’Illa Misteriosa, on va naufragar JB.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa