MónTerrassa
Cartellera del Cinema Catalunya fins al 17 de maig
  • CA
Lucky | Cedida

!--akiadsense-->

LUCKY

Divendres: 17:30 / 19:45 / 22:00 vose.

Dissabte: 17:30 /19:45 / 22:00.

Diumenge: 17:30 / 19:45.

Dimecres i dijous: 17:30 / 19:45 / 22:00

Lucky (Estats Units. 2017). 88 min. Digital. Versió doblada i VOSE en anglès.

Direcció: John Carroll Lynch. Intèrprets: Harry Dean Stanton, Ed Begley, Jr., Beth Grant, James Darren, David Lynch…

Lucky és un home de 90 anys, amb una salut de ferro, que ha sobreviscut a la majoria dels seus coetanis. Tothom el coneix, i tothom en destaca el seu bon estat. Un fet que – malgrat el seu escepticisme vital- l’anima a replantejar-se la seva vida i buscar algun tipus de revelació. Lucky és alhora un debut i un comiat. Per un costat es tracta de la primera pel·lícula de John Carroll Lynch i, per l’altre, del darrer film que va rodar l’actor Harry Dean Stanton – un dels grans secundaris de Hollywood- abans de la seva mort.

MI QUERIDA COFRADÍA

Divendres i dissabte: 17:15 / 19:30 / 21:45.

Diumenge i dimecres: 17:15 /19:30.

Dijous: 17:15 / 19:30 / 21:45.

Mi querida cofradía (Espanya. 2018). 90 min. Digital. Versió original en castellà. Sala 2.

Direcció: Marta Díaz. Intèrprets: Gloria Muñoz, Pepa Aniorte, Carmen Flores, Juan Gea, Rocío Molina…

Carme compleix amb tots els requisits. És catòlica, i a més és malaguenya. Ha presentat la seva candidatura com a presidenta de la confraria a la qual pertany. Però finalment, veu com el càrrec va a parar a mans d’Ignacio. Ella, lluny d’acceptar la derrota, contraatacarà. Premi del públic i a la millor actriu de repartiment en el Festival de Málaga. Premi del públic a la millor comèdia en el BCN Film Fest.

EL GUATEQUE

Dimecres, 16 de maig. 22:00 hores.

The Party (Estats Units. 1968). 99 min. Sala 1. 35 mil·límetres. VOSE.

Direcció: Blake Edwards. Interprets: Peter Sellers, Claudine Longet…

Un actor hindú força maldestre participa en un rodatge al desert, del qual finalment és acomiadat. Inesperadament i per equivocació, rep una invitació per assistir a una festa que el productor farà en la seva sofisticada mansió. Com no podia ser d’altra manera, Hrundi continuarà demostrant la seva capacitat innata per al desastre

AMPOSTA MON AMOUR

Diumenge, 13 de maig. 12:00 hores. Entrada gratuïta.

Per tercer any consecutiu, el Cinema Catalunya se suma a la celebració de la Fira Modernista de Terrassa, amb la projecció d’un migmetratge que vol homenatjar les pel·lícules d’inicis del segle XX. Cinema còmic, mut i rodat en blanc i negre. Es tracta de la tercera entrega d’una saga que s’inicià amb L’herència de l’avi Gisbert i que es rodà a Amposta amb motiu de la Festa del Mercat a la Plaça

REQUISITOS PARA SER UNA PERSONA NORMAL

Dilluns, 14 de maig. 21:00 hores.

María de las Montañas no passa per un bon moment vital. No té feina, l’han fet fora del pis on vivia, ha de tornar a la casa familiar i no té cap relació sentimental. Un dia li pregunten com es definiria i si es considera una personal normal. Ella es proposarà ser-ho però, de fet, què vol dir ser una persona normal? Presentarà la sessió l’actor i director d’escena Txiqui Blasi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa