LA VIOLINISTA

Viulisti (Finlàndia. 2018). 118 minuts.
Digital. Doblada al català i versió original en finès i anglès, subtitulada en castellà.
Direcció:Paavo Westerberg.
Intèrprets: Matleena Kuusniemi, Olavi Uusivirta, Kim Bodnia…

Karin és una famosa violinista que es veu obligada a posar fi a la seva carrera professional arran d’un accident. Els seus dits ja no són tan sensibles com abans, però aconsegueix reconduir la seva vida com a professora de música. En aquesta nova etapa, coneixerà a un jove estudiant, qui li farà ressorgir sentiments i emocions que creia oblidats. Tots dos són uns apassionats de la música i molt ambiciosos en els seus objectius professionals.

Divendres: 16:45 / 19:35 (VOSE)
Dissabte: 16:45 / 19:35
Diumenge: 16:45 / 19:35 (VOSE)
Dimecres: 16:45 / 19:35 (VOSE)
Dijous: 16:45 / 19:35

Sala 1. No recomanada per a menors de 7 anys.

SUEÑOS DE UNA ESCRITORA EN NUEVA YORK

My Salinger Year (Canadà, Irlanda. 2020).
101 minuts. Digital.
Doblada al castellà i versió original en anglès, subtitulada en català.
Direcció: Philippe Falardeau.
Intèrprets: Jonathan Dubsky, Douglas Booth, Sigourney Weaver, Brian F. O’Byrne…

Nova York, anys 90. Joanna és una jove aspirant a gran escriptora que aconsegueix treball en una agència literària com ajudant de Margaret, la representant de J.D. Salinger. Entre altres tasques, Joanna ha de respondre les nombroses cartes que envien els fans de tot el món a l’autor d’El vigilant en el camp de sègol. Allunyant-se del protocol, Joanna començarà a personalitzar les respostes.

Divendres: 17:15 / 19:50 (VOSCAT)
Dissabte: 17:15 / 19:50
Diumenge: 17:15 / 19:50 (VOSCAT)
Dimecres: 17:15
Dijous: 17:15 / 19:50

Sala 2. No recomanada per a menors de 7 anys.

FESTIVAL ELIXIR

Del 15 al 20 de juny se celebra el Festival Elixir 2021. De la seva programació, dues activitats es podran veure al Cinema Catalunya. El dimarts, 15 de juny, es projectaran les obres finalistes dels últims anys del Maldito Festival de Videopoesia, i es presentarà l’obra creada per Marta Figueras Alsius, guanyadora del I Premi de Poesia Marta Pessarrodona en videopoesia. El dimecres serà el torn del documental Hola Tierra. El poeta que nos orbita, un projecte del músic granadí Antonio Arias.

Dimarts, 15 de juny: 19:00 hores.
Dimecres, 16 de juny: 20:00 hores.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Sala 2.

PALESTINA AMB ULLS DE DONA

El pròxim dimarts, sessió inaugural del cicle de cinema Palestina amb ulls de dona, que arriba a la seva segona edició. Aquest festival, itinerant en els seus orígens, neix de la col·laboració entre l’Associació Hèlia, SODEPAU i la HWC (Health Work Committees) en el marc de diferents projectes a Palestina amb la participació de les dones com a eixos vertebradors. Després de diverses edicions organitzant cinefòrums de cinema palestí realitzat per dones, arreu de Catalunya, amb la complicitat del teixit social i cultural del país, el 2020 es feu un salt ampliant l’abast de les col·laboracions i creant un espai estable a Catalunya per la difusió de curtmetratges fets per dones palestines.

Dimarts, 15 de juny: 19:30 hores.

Entrada gratuïta. Organitza: Servei de Solidaritat i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Terrassa. Sala 1.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa