MónTerrassa
Cartellera del Cinema Catalunya fins al 14 de desembre
El sentido de un final
El sentido de un final | Cedida

!--akiadsense-->

EL SENTIDO DE UN FINAL

Divendres: 16:45 / 19:15 / 21:50 vose.

Dissabte: 16:45 / 19:15 / 21:50.

Diumenge: 16:45 / 19:15.

Dimecres i dijous: 16:45 / 19:15 / 21:50.

The Sense of an Ending (Regne Unit. 2017).108 min.

Digital. Versió doblada i VOSE en anglès.

Direcció: Ritesh Batra. Intèrprets: Jim Broadbent, Charlotte Rampling, Harriet Walter, Michelle Dockrey, Emily Mortimer…

Tony Webster és un home jubilat i divorciat, amb una vida tranquil·la i solitària. Tot sembla estar en ordre, fins que un dia se li notifica que la mare de Verònica – la seva xicota a la universitat- li ha deixat en herència el diari d’Adrià. El seu millor amic, a qui en part va trair quan més el necessitava. Adrià va acabar sent la parella de Verònica i ara, dècades després, ella es resisteix a donar-li el dietari que guarda. Basada en la novel·la homònima de Julian Barnes.

LA LIBRERÍA

Divendres i dissabte: 17:00 / 19:30.

Diumenge i dimecres: 17:00. Dijous: 17:00 / 19:30.

The bookshop. (Espanya. 2017). 113 min.

Digital. Versió doblada.

Direcció: Isabel Coixet Intèrprets: Emiliy Mortimer, Patricia Clarkson, Bill Nighy, Honor Kneafsey…

La librería parla de la lluita d’una jove vídua per obrir i mantenir una llibreria en un petit poble de la costa britànica. Ens trobem a l’any 1959 i Florence – qui va perdre el seu marit a la Segona Guerra Mundial- s’instal·la en una localitat del camp anglès i obre una llibreria. Un fet, aparentment simple i inofensiu, que aixecarà tot tipus de reaccions entre el veïnat i l’oposició de la degana del poble.

TIERRA FIRME

Divendres: 22:00 vose.

Dissabte: 22:00.

Diumenge i dimecres: 19:30.

Dijous: 22:00.

Anchor and Hope (Espanya. 2017). 115 min.

Digital. Versió doblada i VOSE en anglès.

Direcció: Carlos Marques-Marcet. Intèrprets: Oona Chaplin, Natalia Tena, David Verdaguer, Trevor White, Geraldine Chaplin…

Eva i Kat són parella i viuen en una barca en els canals de Londres. Eva voldria ser mare, però Kat no vol veure alterada la seva relació, ni la seva llibertat, per un nadó. Un dia les visita Roger. Un amic de Kat, especialista en relacions efímeres i sense compromís. Eva veurà en Roger un possible aliat per al seu objectiu. Obertament li planteja si vol ser un donant i a Roger no li desagrada la idea de ser pare.

RENDA BÀSICA

Dimecres, 13 de desembre. 22:00 hores.

Free Lunch Society (Alemanya, Àustria. 2017). 90 minuts.

Versió original en anglès i alemany, subtitulada en català.

Direcció: Christian Tod.

La renda bàsica universal és sens dubte un debat que està prenent força en els països més avançats. Finlàndia ja l’aplica i Catalunya va aprovar el passat juliol la Renda garantida. Però també té els seus detractors dins del sistema i d’altres que desconfien de l’entusiasme per la mesura que han mostrat alguns poders econòmics i els partits de centredreta. Aquest documental del director de cinema i economista austríac Christian Tod intenta aportar una mica de llum al tema.

Nou comentari

Comparteix