MónTerrassa
Cartellera del Cinema Catalunya fins al 13 de desembre
  • CA

BOHEMIAN RHAPSODY

Divendres: 16:45 / 19:30 / 22:15 vose.

Dissabte: 19:30 / 22:15.

Diumenge: 16:45 / 19:30.

Dimecres: 16:45 / 19:30 / 22:15.

Dijous: 16:45 / 22:15

Bohemian Rhapsody (EEUU. 2018). 134 minuts.

Digital. Versió doblada i versió original en anglès.

Direcció: Dexter Fletcher i Bryan Singer. Intèrprets: Rami Malek, Joseph Mazzello, Ben Hardy, Gwilym Lee, Lucy Boynton, Aidan Gillen…

Bohemian Rhapsody és una de les cançons més conegudes de Queen i la primera que els va llençar a l’escena musical internacional. I aquest és el títol de la pel·lícula que ens parla del naixement d’aquest grup musical anglès, del seu primer gran èxit l’any 1975 i de la seva evolució des que es trobaren Freddy Mercury, Brian May i Roger Taylor, fins a la seva actuació al macroconcert Live Aid, l’any 1985 a l’estadi de Wembley. Freddie Mercury moriria sis anys després, convertit en una de les darreres llegendes musicals del passat segle.

EL VEREDICTO (La ley del menor)

Divendres: 17:00 / 19:30 / 22:00 vose.

Dissabte: 17:00 / 19:30 / 22:00.

Diumenge: 17:00 / 19:30.

Dimecres: 17:00 / 19:30 / 22:00.

Dijous: 17:00 / 19:30

The Children Act (Regne Unit. 2017). 105 minuts.

Digital. Versió doblada i versió original en anglès subtitulada en castellà

Direcció: Richard Eyre. Intèrprets: Emma Thompson, Stanley Tucci, Fionn Whitehead, Jason Watkins…

Una prestigiosa jutgessa del Tribunal Superior de Londres, especialitzada en dret familiar, s’ha de fer càrrec d’un cas on entren en conflicte el dret a la vida i les creences religioses. Adan, un jove adolescent Testimoni de Jehovà, es nega a fer-se una transfusió de sang, malgrat patir leucèmia. En paral·lel, Fiona està vivint una greu crisi matrimonial. Totes dues situacions l’obligaran a replantejar-se la seva vida i algunes veritats que creia intocables. Ian McEwan, l’autor de la novel·la original, és també el guionista de la pel·lícula.

LAST DAYS IN SHIBATI

Dimecres, 12 de desembre. 22:00 hores.

DOCS Barcelona del mes.

Last Days in Shibati. (França. 2017) 58 minuts.

Digital. VO en xinès subtitulat en català.

Direcció: Hendrick Dusollier.

La destrucció de les antigues i tradicionals barriades xineses ha estat un dels grans conflictes urbanístics i socials; una de les víctimes del procés de modernització que ha emprès el país asiàtic. El documental es fa ressò d’aquesta situació mitjançant els seus protagonistes: el nen Zhou Hong i la senyora Xue Lian. Tots dos han de marxar de l’última barriada històrica que queda a la gran ciutat de Chongqing, ja que aviat serà destruïda per construir un nou barri. Obligats a abandonar el que ha estat casa seva fins aleshores, els estrets carrers del barri de Shibati fan de testimonis de la Xina més tradicional i històrica que està a punt de desaparèixer.

ÁTICO SIN ASCENSOR

Dilluns, 10 de desembre. 17:00 hores.

Després de viure 40 anys en el mateix apartament de l’East Village de Nova York, Ruth i Alex decideixen posar-lo a la venda i buscar un altre habitatge més adaptat a les seves necessitats. A mesura que es van succeint els possibles compradors del seu àtic sense ascensor, tots dos aniran recordant els moments viscuts en la que ha estat, durant dècades, la seva llar. La pel·lícula està protagonitzada per Diane Keaton i Morgan Freeman en els papers protagonistes.

UN AMERICÀ A PARÍS

Dijous, 13 de desembre. 20:00 hores.

An american in Paris (Regne Unit. 2017).

155 minuts (amb un intermedi de 15 minuts)

Digital. VO subtitulada en castellà.

Direcció i coreografia: Christopher Wheeldon.

Música: George Gershwin.

Lletra: Ira Gershwin.

Director musical: Stephen Ridley.

Intèrprets: Robert Fairchild, Leanne Cope, i Haydn Oakley…

El proper 13 de desembre recuperem un musical que vàrem poder veure fa uns mesos. Es tracta d’Un americà a París. Un espectacle gravat al Dominion Theater de Londres, provinent de Broadway i basat en la pel·lícula de Vincent Minelli i l’obra dels germans Gershwin. El musical ha estat dirigit per Christopher Wheeldon, un coreògraf provinent de la dansa contemporània, que afronta el seu primer treball en el West End de la capital britànica. En total, 30 ballarins i cantants fan reviure cançons tan populars com ‘S Wonderful, I Got Rythm o They Can’t Take That Away For Me.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa