MónTerrassa
Cartellera del Cinema Catalunya a Terrassa fins al 26 de gener
  • CA
Toni Erdmann | Toni Erdmann

!--akiadsense-->

Toni Erdmann

(Alemanya. 2016). 162 minuts.

Digital. Doblada i VOSE alemany.

Direcció: Maren Ade

Intèrprets: Peter Simonischek, Sandra Hüller, Lucy Russell, Trystan Pütter…

Inés és una dona alemanya que triomfa a Romania com a executiva. La seva vida és un cúmul de reunions i trobades motivades per compromisos professionals. Un dia es presenta el seu pare, qui sovint la posa nerviosa amb les seves actituds. Winfried – un crític amb els excessos del neocapitalisme- vol que la seva filla recuperi el sentit de l’hedonisme i la diversió, i per aconseguir-ho es convertirà en Toni Erdmann. Guanyadora de cincs guardons en els Premis del Cinema Europeu – pel·lícula, director, guió, actor i actriu- i del Premi FIPRESCI en el Festival de Cannes i al Festival de San Sebastián, Premi Lux del Parlament Europeu.

Divendres: 17:30 / 21:15 (VOSE)

Dissabte: 17:30 / 21:15

Diumenge: 17:30

Dimecres i dijous: 17:30 / 21:15

Vuelta a casa de mi madre

Retour chez ma mère (França. 2015). 97 minuts. Digital. Doblada i VOSE. Francès.

Direcció: Éric Lavaine.

Intèrprets: Alexandra Lamy, Josiene Balasko, Mathilde Seigner, Alexandra Campanacci

Als seus 40 anys, Stephanie es veu obligada a tornar a casa de la seva mare. Ella la rep encantada, però porta una vida independent i tenir la filla a casa és una complicació. Les dues hauran d’armar-se de paciència en aquesta nova etapa juntes. Benvingut a un món d’alt risc: la família. Una comèdia sobre l’irracional microcosmos de les relacions familiars. Més de 2 milions d’espectadors a França.

Divendres: 17:15 / 19:45 / 22:15 (VOSE)

Dissabte: 17:15 / 19:45 / 22:15

Diumenge i dimecres: 17:15 / 19:45

Dijous: 17:15 / 19:45 / 22:15

Teorema

Dimecres, 25 de gener. 22:00 hores Teorema (Itàlia. 1968). 93 minuts.

Digital. VOSE italià.

Direcció: Pier Paolo Pasolini

Intèrprets: Terence Stamp, Silvana Mangano, Laura Betti, Massimo Girotti, Anne Wiazemsky i Ninetto Davoli.

Un jove estrany, carismàtic i posseïdor d’una inquietant bellesa, es presenta a la casa d’una família burgesa. Simplement envia un missatge dient “Arribo demà”. Durant la seva estada va atenent les necessitats emocionals de cadascun d’ells – el pare, la mare, el fill, la filla i la criada-, i els sedueix. Quan marxi, hauran de buscar noves respostes a la seva existència. Pasolini va rodar un film que dissecciona la família tradicional i burgesa i que es pot entendre com una crítica – com una metàfora- d’una societat que busca l’aparença d’una estabilitat tan fràgil com inexistent. Com a anècdota comentar que l’església la va declarar immoral arrel de la seva estrena.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa