MónTerrassa
Carme Llop presenta aquarel·les sobre paisatge i jardins a Terrassa

Carme Llop presenta les seves aquarel·les sobre paisatge i jardins a l’Espai La Galeria de la Factoria Cultural de Terrassa. L’exposició Suau oneix s’inaugura aquest dijous 2 de desembre a les 19h i es podrà veure fins al 9 de gener.

Carme Llop presenta un conjunt de pintures a l’oli sobre fusta o tela que són el fruit del treball pictòric que durant molts anys ha estat centrat en l’observació de la natura i en concret a la interpretació de paisatges i jardins. Un conjunt de quadres els quals el motiu principal és l’aigua.

Són aigües tranquil·les d’un estany, en la superfície del qual s’emmiralla el seu entorn, on es reflecteixen els núvols, el paisatge proper, llums i colors; aquesta aigua on creixen joncs i on viuen i es balandregen algunes aus, són el meu món d’inspiració.

Els moviments d’aquestes aigües tant interiors com exteriors es manifesten a la superfície del seu líquid existir en un suau oneig, dibuixant cercles i esteles. Tot això ens evoca al moviment i al canvi constant de la natura. Són aquests paisatges destil·lats durant anys de pràctica de la pintura i de l’observació i la contemplació de la natura, que permeten a l’artista mostrar la seva percepció de la bellesa.

Carme Llop
Suau oneig. Del 2 de desembre al 8 de gener
Inauguració dijous 2 de desembre a les 19h
Horari: de dilluns a dissabte de 16h a 21h i festius si hi ha funció.
Més informació:https://www.lafactcultural.cat/exposicio/carme-llop/

Produïda per Espai G de Terrassa (+34 93 780 62 28. +34 609 95 59 98. [email protected] Nou horari: de dijous a dissabte 18.00 a 21.00 h. Altres dies, cita prèvia.)

L’Espai La Galeria és un punt de trobada i col·laboració entre galeristes i entitats amb el Centre Cultural, una sala on les propostes artístiques vénen de la mà dels seus representants. Els galeristes que hi participen són ESTUDI TIGOMIGO , ESPAI G D’ART i AMICS DE LES ARTS I JOVENTUTS MUSICALS DE TERRASSA.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa