Carles Sans

Carles Sans | Elena Allende

Carles Sans revela els secrets més divertits de Tricicle en un monòleg al Centre Cultural Terrassa. “Per fi sol” és com un “making of” de la vida de Tricicle, que es podrà veure el 17 d’octubre.

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de quaranta anys en silenci, presenta Per fi sol!, un monòleg basat en fet reals on parlarà d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant aquests quaranta anys als escenaris. Confessions tan sorprenents com que abans de convèncer als seus socis de formar una companyia es va interessar per les seves parelles, o sobre com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle. Carles Sans ens explica també la primera vegada que els seus pares el van veure actuar amb el Joan i el Paco en un cafè teatre de Barcelona, o quan els van llepar l’orella quan van estar al Japó, i del memorable ridícul que va fer en un jumbo quan tenia pànic a volar.

L’espectacle s’estrenarà al Centre Cultural de Terrassa el dia 17 d’octubre, i continuarà el 23 a Cerdanyola del Vallès. Així doncs, es tracta d’un espectacle ideal per a tots els seguidors de Tricicle, perquè s’expliquen secrets d’aquesta companyia tan estimada que ha fet rècord de públic allà on ha anat. Per fi sol! apareix en el moment més oportú com si d’un “making of” de la vida de Tricicle es tractés, per a fer riure a aquells que vulguin saber més d’una companyia que forma part de la memòria emocional del nostre país Per fi sol! no és únicament un monòleg. És un espectacle que combina el que es diu i com es diu, a través del gest i la paraula de Carles Sans, el qual perfila una galeria de divertits i entranyables personatges, de manera que aconsegueix una fantàstica empatia entre actor i espectadors. La seva expressivitat gestual i les seves històries faran gaudir als “tricicleros”, perquè descobriran vivències molt divertides que encara ningú no coneix.

Nou comentari