Aquest cap de setmana la música en directe tornarà a omplir les sales de Terrassa, aquest de la mà de dos grups amb D.O. egarenca. Per una banda, a l’antiga Faktoria, hi actuarà LA MAMBA SONORA, dissabte al vespre. I l’endemà al matí, MABEL FLORES (acústic), ho farà a la sala Fred Astaire. Ambós concerts fromen part del cicle SalaCat, la programació concerts impulsada per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) il’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), amb la intenció de promoure el teixit musical del país, donant suport a les sales catalanes.

La Mamba Sonora és la reunió de diversos músics amb experiència en anteriors bandes, per tal de transmetre melodies i lletres de carrer. El concert d’aquest dissabte, serà el primer d’una gira que els portarà arreu del país, passant per València, Alacant o Madrid, i que acabarà el 18 de Juny un altre cop a Terrassa.

DISSABTE 8 DE MAIG – LA MAMBA SONORA
LLOC: Sala La Rasa 64 
PREU: 8€
HORA: 19.30 – Obertura de portes
 20.00 – LA MAMBA SONORA

Diumenge, serà el torn de Mabel Flores. La cantant establerta a Terrassa acaba de presentar el seu nou single “Mujer incendio” com a carta de presentació del seu segon àlbum “Meraki” (Kasba Music, 2021). Una proposta de 10 cançons a mig camí entre la cançó d’autor i el so mestís que s’acosta, aquest cop, a les arrels sud-americanes, folklòriques i mediterrànies, i que ha estat produït per Carlos Manzanares.

DIUMENGE 9 DE MAIG – MABEL FLORES (ACÚSTIC)
LLOC: Sala Fred Astaire 
PREU: 8€
HORA: 11.30 – Obertura de portes
12.00 – MABEL FLORES

Compra d’entrades clicant aquí

Nou comentari