x
El festival Elixir de poesia, cancel·lat | ELIXIR

El festival poètic Elixir ha anunciat que es cancel·la degut al “canvi de criteri sobtat en el compromís econòmic acordat amb l’administració de Terrassa”. Des de l’organització es lamenta haver hagut d’arribar a aquesta decisió, que qualifiquen “d’inevitable per tal de protegir i dignificar l’essència del projecte”. “Sentim que volem donar a la poesia i a tota la comunitat Elixir el tracte que es mereixen, un tracte entusiasta, amorós, al detall i posant l’accessibilitat i la cura al centre de la bellesa”, afegeixen.

Malgrat el comunicat, l’organització no es resigna i ja mira al futur. “Tornarem amb més i millor, en una altra forma impulsada pel respecte, la dignitat i el valor que mereix la cultura”, apunten. Elixir porta set anys organitzant festivals de poesia que han permès “donar oportunitats a noves poetes”.

Comentaris

  Poeta paleta Maig 01, 2019 | 06:59
  Qui dirigeix l’Elixir? Rosa Boladeras. Qui va de número 2 a la llista de Ballart? Rosa Boladeras. El decrèpit regidor de cultura Amadeu Aguado i la seva mà dreta, la tèrbola Pietat Hernandez, s’han venjat... esperem que en vigilies d’haver de buscar nova feina o tornar al teatre d’aficionats...
  Enjuto mojamuto Maig 01, 2019 | 14:51
  El regidor de cultura Amadeu Aguado té l'ànima morta. El millor que ha fet per la cultura ha estat portar un stand de mossos d'esquadra al juguem i menjar-se 2kg de migas manchegas a la mostra cultural. Amb cansalada.
  Gerard Maig 01, 2019 | 19:51
  Un cop més, la ciutat perd una cosa maca per culpa de polítics i tècnics de merda. Canvis, si us plau.

Nou comentari