MónTerrassa
Cal Felip s’omple de colors amb Agustí Gibert
  • CA

El bar Can Felip de Terrassa, situat al carrer Sant Pau 15, acull des d’aquest dilluns, 4 d’octubre, una exposició de l’artista Agustí Gibert. La mostra es podrà veure fins al 29 d’octubre, en horari de sis del matí a sis de la tarda. Gibert, nascut a Sabadell però resident des de ben petit a Terrassa, ha estat sempre vincular al “Món dels gargots”. “Sóc delineant d’ofici sempre rodejat de planós, vaig estar 10 anys de dibuixant en una empresa on el color era primordial, vet aquí la meva afició als colors”, explica.

Quan va arribar el moment de retirar-se definitivament del món professional va pensar primer en “descansar” però aquesta paraula no encaixava amb ell. Tampoc el mot avorrir-se. Així que va decidir crear l’anomenat “Art Agustí”, un art que, com ell mateix confessa, “no el sabria definir, perquè cada dia sóc algú diferent”. El que sí que tenen en comú totes les seves obres és l’explosió de colors i llum, i una bona mostra es podrà veure des d’aquesta setmana a Terrassa.

L’exposició d’Agustí Gibert substitueix la d’Albert Iniesta, que s’ha pogut veure fins aquest mateix divendres. Es tractava d’una exposició plena de color, llum, ombres, blans i negres, on en cada una de les imatges mostrave la passió i la dedicació de l’obra d’aquest tortosí, resident des de fa vint anys a Terrassa.

Aquest estiu el restaurant també va acollir una exposició d’un total de 17 obres relacionada amb la novel·la distòpica del conegut autor George Orwell, “1984“, de la mà dels alumnes del centre d’expressió artística BLOC. L’exposició reflexionava sobre un “Germà Gran” que ens priva d’una llibertat que creiem que ens pertany, tal i com exposa Orwell en el seu famós llibre. El bar s’ha mostrat molt agraït als alumnes del centre per apropar aquesta novel·la en format visual i per exposar les obres a les parets del restaurant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa