MónTerrassa
Es busca interessat en el futur bar-restaurant dels Minyons de Terrassa

Minyons de Terrassa busca alguna empresa o particular que estigui interessada en la gestió del seu nou bar-restaurant. L’entitat continua posant a punt el nou local de Cal Reig després que el passat mes de gener signés amb l’Ajuntament de Terrassa la cessió de la nau, i que el febrer ja comencessin les obres de rehabilitació i adaptació. El següent pas ha estat l’obertura d’un concurs de licitació per a la gestió de la zona de restauració de l’equipament.

Son gairebé 200 metres quadrats de superfície dins de Cal Reig, dividits en espai de cuina, sala-menjador i terrassa, per dur a terme l’activitat de bar-restaurant amb el propòsit de dinamitzar la vida social i cultural de l’equipament. Des de la colla malva se subratlla que “l’objectiu és que el bar-restaurant, a més a més de ser un punt de trobada de castellers i castelleres, pugui ser un espai obert a tota la ciutadania amb una oferta gastronòmica de qualitat”.

Projecte gastronòmic adaptat a la seu dels Minyons

La licitació preveu un contracte de 3 a 5 anys amb aquella proposta que guanyi el concurs. Minyons de Terrassa manifesta que l’adjudicació es farà basant-se en criteris inclosos “en un projecte social, oferta contractual, l’oferta gastronòmica i una entrevista”. A finals del mes de juny ja se sabrà qui serà l’encarregat del nou establiment. Tots aquells interessats poden trobar les bases al web de la colla i el termini de presentació d’ofertes finalitza el 31 de maig.

El projecte d’obres preveu l’enderroc de part de les naus de Cal Reig per tal de crear un gran pati exterior de 500m2 obert a la ciutat, així com la reforma de la resta de naus per adequar-les a la pràctica castellera, generant un espai d’assaig cobert de més de 250m2. L’acord de cessió preveu l’ús del local per part de la Colla durant els propers 50 anys a canvi d’una inversió mínima de 700.000€ en aquest equipament. Tot i aquest import mínim, la colla ha previst fer-hi una inversió de 1.200.000€, que ha estat sufragada en la major part per la venda del local del carrer del Teatre (que es reconvertirà en un hotel de luxe).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa