MónTerrassa
Bruno Oro aterra al Centre Cultural de Terrassa
  • CA
x
Bruno Oro, durant l’obra ‘Immortal’ | CENTRE CULTURAL DE TERRASSA

L’actor Bruno Oro aterra aquest dissabte al Centre Cultural de Terrassa, on presentarà l’espectacle Immortal, una comèdia sobre el somni de la immortalitat interpretat per un dels actors més camaleònics de l’escena catalana. Bruno Oro posa en escena múltiples personatges que gaudeixen, pateixen i s’enfronten al do de viure eternament. Un espectacle on Oro sembla que no s’acabi mai el fons d’armari de personatges que és capaç d’interpretar, fins i tot estableix diàlegs simultanis entre ells amb un final apoteòsic que farà que el públic es mori…de riure.

Els espectadors es plantejaran preguntes com: Què passaria si visquessim eternament? Seria tan bo com imaginem? Fills sense pressa per marxar de casa, sogres que mai ens desfariem d’ells, treballs grisos sense l’esperança de jubilar-se… És realment això el que desitgem? Marc Angelet i Alejo Levis, escriuen aquest text amb un humor agut i sense embuts que qüestiona el preu de viure per sempre.

Sinopsi

Un matrimoni de 200 anys celebra ‘les noces d’uralita’ i el polifacètic actor es transforma en pare, fill i esposa a la vegada. Això només ha fet que començar. En l’escena següent es desdoble en diversos passatgers d’un tren i comenten la sobrepoblació que hi ha. També coneixerem la mateixa mort, que fa acte de presència encarnant-se en una vella diva oblidada. També som testimonis d’una original teràpia de grup i descobrim que les funeràries s’han enfonsat. Els humans han perdut la por a la mort i s’han convertit en autèntics déus. Un executiu publicista planteja idees a l’església perquè la gent recuperi la fe. Les intervencions de Bruno Oro, cada vegada més estrambòtiques i surrealistes, prometen fer riure al públic des del primer minut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa