El cap de setmana els Castellers de Terrassa celebraran la seva XL Diada de la colla. Els blauturquesa tenen ganes de fer un gran final de temporada assolint la feina pendent amb el 2d8f.

El dissabte a la tarda, els Castellers de Terrassa faran la tradicional actuació de vigília a la plaça Vella. Enguany acompanyats pels Castellers de Sant Adrià del Besòs, Castellers del Prat de Llobregat i Vailets de Gelida. Totes elles colles amb les que els blau turquesa mantenen una molt bona relació i amb les quals s’ajuden mútuament al llarg de l’any.

L’endemà els blauturquesa anunciaran ben d’hora l’inici de la seva Diada amb unes matinades que començaran a les 8 a la Plaça del Progrés. Després d’un bon esmorzar, a les 11.30h realitzarà un petit cercavila de la Plaça Vella al Raval de Montserrat on a les 12h tindrà lloc la diada castellera.

Els blauturquesa tenen per objectiu descarregar els tres castells de vuit que van portar a la Diada d’Emili Miró. Es tracta d’un objectiu majúscula en un any en el que s’ha hagut de fer front a baixes imprevistes i en el que el món casteller en general ha patit una davallada de volum de gent. La feina dels de Josep Francesc Cortès no acabaria en ronda de castells ja que es podria tornar a veure un altre espadat de 6 blauturquesa. Els Castellers de Terrassa només han descarregat el pilar de sis una vegada a la seva història. Per acabar assolint aquests objectius els Castellers han convocat a tota la ciutat als assajos especials que realitzaran aquesta setmana dimarts, dijous i divendres a la seva seu social.

Nou comentari