MónTerrassa
La Biblioteca Central de Terrassa celebra el 20è aniversari

Els propers dies 3, 4 i 5 de maig, la Biblioteca Central de Terrassa (BCT) acollirà un ampli programa d’activitats per commemorar el vintè aniversari de la seva inauguració. Els actes de celebració comptaran amb representacions teatrals, concerts, narracions, contes i concursos, entre moltes altres activitats. El programa commemoratiu s’iniciarà el dijous 3 de maig amb la inauguració i presentació del nou mural de la BCT dissenyat per l’il·lustrador Kim Amate. L’acte, també comptarà amb parlaments institucionals i la presentació del programa d’activitats previstes.

El mateix dijous, a partir de les 19h, la Biblioteca Central acollirà l’obra de Teatre “La mala reputació, al voltant de Georges Brassens” a càrrec de la Fundació Romea, dirigida per Carles Canut i que comptarà amb les interpretacions del mateix Carles Canut, Ferran Frauca, Joan Humet (contrabaix), Manel López (acordió) i Miquel Pujadó (guitarra i veu).

El divendres 4 de maig, a les 18h, s’ha programat un concert de cant coral a càrrec de Tons i Sons Júnior i, a partir de les 19h, les persones que ho desitgin podran participar d’una classe de ioga tradicional a càrrec d’Oriol Alcaraz, professor de ioga del centre Aikidojo Terrassa”. El mateix divendres a partir de les 22h, la Biblioteca Central acollirà una sessió dels Narradors de la Nit sota el títol Charles, Alice and me, a càrrec de Teresa Sánchez Roca, que girarà al voltant de Lewis Carroll i la seva musa Alice Liddell, que el va inspirar en l’obra Alícia al país de les meravelles.

Per cloure els actes de celebració, el dissabte 5 de maig a les 18h s’ha previst una sessió de l’Hora del conte sota el títol: “Contes que fan pessigolles” a càrrec de Rosa Fité, un espectacle destinat a infants a partir de 3 anys. I a les 19h es podrà participar del “Trivial Terrassa”, un joc d’equip on s’hauran de respondre diferents preguntes sobre la ciutat. L’equip guanyador obtindrà quatre entrades dobles per assistir a un concert a l’Auditori Municipal de Terrassa.

Per últim, del 23 d’abril i fins al 2 de maig, totes aquelles persones que ho vulguin podran participar del concurs d’Instagram de la BCT Xarxa. El premi per a les tres fotografies guanyadores serà una entrada doble per al Cinema Catalunya.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Peofessor x a abril 26, 2018 | 14:49
    Peofessor x abril 26, 2018 | 14:49
    Que es deixin de tonteries i posin horaris dignes pels estudiants en èpoques d'examens

Nou comentari

Comparteix