MónTerrassa
Beth presenta el seu últim treball musical “Origen” a Terrassa

La cantant Beth presentarà el seu últim treball musical anomenat “Origen”, un disc ple de melodies purament pop, a la Factoria Cultural de Terrassa aquest divendres 17 de desembre a les 21:00h. En aquest últim disc, la cantant catalana recull 13 cançons en català, castellà i anglès que va escriure fa bastants anys, amb delicadesa i amb la seva veu esquinçada tan personal i característica. “Origen” parla de temes tan diversos com l’amor, el desamor, els fills, l’esperança, una illa i una mica de la vida en general, narren des de la Factoria Cultural.

Entre els temes que es podran sentir al concert destaquen “Love The Music”, una preciosa cançó interpretada d’una sola presa a piano i veu, que l’artista va escriure amb només 23 anys, vivint a Londres i en la que demana a crits ser escoltada i que la deixin fer les coses a la seva manera. Beth ha buscat una sonoritat una mica més electrònica i no tan folkie com en els seus anteriors treballs, i sembla que ho ha aconseguit amb nota encarregant-se per primera vegada de la producció ella mateixa juntament amb Albert Solà.

És un disc variat i a la vegada coherent, amb el que l’artista ha volgut donar veu a la noia que va escriure aquestes cançons fa anys i que fins ara no s’atrevien a sortir del calaix. Els avançaments “Que Tremolin Els Arbres” i “Vals” ja deixaven entreveure la qualitat de les cançons i l’energia positiva que les envolta.

Beth Rodergas

Beth Rodergas va néixer a Súria el 1981, i de de ben petita ja va mostrar el seu interès per la música. Als 16 anys va començar a pujar als escenaris amb un grup d’amics amb qui van formar un grup de pop rock català. Dels 18 als 20 anys va entrar al món de les orquestres i també va estudiar a l’escola de teatre musical Coco Comín. Finalment, l’any 2002 va entrar al concurs televisiu Operación Triunfo, on es va donar a conèixer al gran públic. D’ençà d’aquest moment, la seva carrera va ser imparable i la va anar compaginant amb diverses facetes presentant programes de televisió i ha fet d’actriu en diverses obres de teatre. Actualment combina la seva carrera com a cantant amb l’emprenedoria de la seva marca de roba Little Lia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa