MónTerrassa
Àster presenta el seu primer EP “15 d’abril”
  • CA

La cantautora Àster presenta el seu primer EP titulat “15 d’abril”. És el debut musical d’aquesta jove terrassenca, que publica de la mà de Casa de la Música Records el debut discogràfic. Inclou un total de 8 temes propis, on comparteix un trosset dels seus sentiments i emocions, marcats sempre per un to optimista i sensible, reflectit tant en les lletres com en les melodies de les seves cançons.

L’egarenca agraeix la col·laboració que ha tingut per part d’altres músics. Des de Casa de la Música expliquen en un comunicat que aquest disc no hauria estat possible sense l’ajuda d’artistes com Miki Santamaria, Marc Catalan i Jordi Bakes i els productors Jan Buxedai Andre Nascimbeni de l’Estudi D9 de Terrassa. L’art del disc també és fruit de la col·laboració entre Gemma Sabaté (il.lustració i grafisme), Laura Planas (fotografia) i Oscar Pino (mow.ink) (il.lustració).

Professional en biomedicina i ànima d’artista

Àster, és una científica i cantautora terrassenca. Tot i tenir una carrera professional dedicada a la recerca biomèdica, sempre ha trobat en la música un refugi per evadir-se de tot ja sigui a través del cant, de la guitarra o de la dansa. Tant és així que ha composat 8 temes propis que han estat englobats en el seu primer àlbum “15 d’Abril”. Prèviament, ha participat com a cantant en la cançó “Fairytale” de l’àlbum “Neone Phosphenes” de White Ellipse; “L’Astronauta”, “Si pogués” i “Nits d’Estiu” de Jordi Bakes i és la cantant de l’actual jingle de l’empresa “Palacio del Bebé”.

El treball ha sortit sota el Segell Casa de la Música Records el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a les formacions musicals que necessiten un petit trampolí, un primer suport per accedir al mercat discogràfic.

Podeu escoltar el seu nou disc complet en diferents plataformes, com per exemple, a Youtube, on deixen aquí una de les peces que formen part de l’EP:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa