MónTerrassa
Assaig obert al públic de Pantaleó per presentar el seu tercer disc
  • CA

Pantaleó, nom artístic del terrassenc Gerard de Pablo, torna amb disc propi aquest 2021, després d’un silenci de gairebé tres anys des del comiat del seu últim disc, i ho fa amb Afluents. Aquest nou treball evidencia un canvi de rumb en la sonoritat i en el caràcter del projecte. Deixa enrere el so pop i lluminós dels últims àlbums per endinsar-se en un folk més introspectiu, intencionadament indie, però sense perdre el segell melòdic de les seves composicions.

El procés de creació d’Afluents ha estat un recorregut de dos anys de reflexions i recerca sonora en el seu home studio a Terrassa. El tercer disc de Pantaleó ha estat autoproduït per Gerard de Pablo, amb el suport de Jordi Masana. Ha estat enregistrat a l’estudi terrassenc Temps Record i també a la Bucbonera Studios, mesclat per Panxi Badii i masteritzat per Víctor Garcia a Ultramarinos Records. El projecte compta, a més, amb les col·laboracions de les veus d’Anaïs Vila, Henrio (Enric Verdaguer), Anna Gual i Mazoni.

Pantaleó proposa un directe íntim i vivencial de petit format on el treball serà l’epicentre d’aquesta experiència. Un viatge místic d’atmosferes i textures amb la intenció de deixar enrere el soroll interior i exterior de l’espectador per convidar-lo a la pausa i a la reflexió. A l’escenari, en format trio i acompanyant a Gerard de Pablo, Clàudia Cabero a la guitarra clàssica, veu, teclats i sàmplers posarà la nota electrònica i lírica al nou repertori, i Raúl Pérez, bateria, percussió, veu i bass synth donarà cos i ritme a l’espectacle.

El directe d’Afluents es prepara en una residència dirigida per l’Abel Coll a la Casa de la Música de Terrassa entre el 9 i el 12 de setembre, on es farà un assaig obert al públic.

Diumenge 12 de setembre – 18h EL VAPOR – Casa de la Música C/ Mare de Déu dels Àngels 76

Gratuït amb reserva a: [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa