MónTerrassa
Assaig obert al públic de Pantaleó per presentar el seu tercer disc

Pantaleó, nom artístic del terrassenc Gerard de Pablo, torna amb disc propi aquest 2021, després d’un silenci de gairebé tres anys des del comiat del seu últim disc, i ho fa amb Afluents. Aquest nou treball evidencia un canvi de rumb en la sonoritat i en el caràcter del projecte. Deixa enrere el so pop i lluminós dels últims àlbums per endinsar-se en un folk més introspectiu, intencionadament indie, però sense perdre el segell melòdic de les seves composicions.

El procés de creació d’Afluents ha estat un recorregut de dos anys de reflexions i recerca sonora en el seu home studio a Terrassa. El tercer disc de Pantaleó ha estat autoproduït per Gerard de Pablo, amb el suport de Jordi Masana. Ha estat enregistrat a l’estudi terrassenc Temps Record i també a la Bucbonera Studios, mesclat per Panxi Badii i masteritzat per Víctor Garcia a Ultramarinos Records. El projecte compta, a més, amb les col·laboracions de les veus d’Anaïs Vila, Henrio (Enric Verdaguer), Anna Gual i Mazoni.

Pantaleó proposa un directe íntim i vivencial de petit format on el treball serà l’epicentre d’aquesta experiència. Un viatge místic d’atmosferes i textures amb la intenció de deixar enrere el soroll interior i exterior de l’espectador per convidar-lo a la pausa i a la reflexió. A l’escenari, en format trio i acompanyant a Gerard de Pablo, Clàudia Cabero a la guitarra clàssica, veu, teclats i sàmplers posarà la nota electrònica i lírica al nou repertori, i Raúl Pérez, bateria, percussió, veu i bass synth donarà cos i ritme a l’espectacle.

El directe d’Afluents es prepara en una residència dirigida per l’Abel Coll a la Casa de la Música de Terrassa entre el 9 i el 12 de setembre, on es farà un assaig obert al públic.

Diumenge 12 de setembre – 18h EL VAPOR – Casa de la Música C/ Mare de Déu dels Àngels 76

Gratuït amb reserva a: [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa