MónTerrassa
Art, imatge i filosofia en una nova exposició a La Factoria Cultural
  • CA

Art, imatge i filosofia conflueixen en la nova exposició que presenta La FACT, Factoria Cultural de Terrassa. Des d’aquest dijous, 3 de febrer, la Sala 2 acull Paraula, matèria i imatge, una obra que uneix l’art d’Agustí Penadès (València, 1935), les fotografies de Lluís Ivern (Barcelona, 1962) i la paraula de l’enyorat Arnau Puig (Barcelona, 1926). Tres creadors que, a través d’aquest projecte, busquen mostrar realitats impactants a qui les vulgui descobrir, fent volar la imaginació de l’espectador.

L’obra parteix de la premissa que, en moments històrics complexos i difícils, és quan l’art i la cultura emergeixen com a pilars essencials per generar un espai on aturar el tràfec de les nostres vides. Però sobretot, per aturar la ment i concentrar-la en la visió, la contemplació i la reflexió. Precisament, aquestes activitats ens demanen silenci, i és aquest silenci el que ens cal per disposar nos a donar la mà als tres creadors que, a través d’aquesta exposició, ens portaran a descobrir territoris de l’ànima que potser abans desconeixíem.

Paraula, matèria i imatge, que es podrà visitar fins al 24 d’abril, és un important projecte que possibilita contemplar aquesta obra artística de forma única. Com han explicat des de La FACT, “és una invitació a sentir, amb tota la magnitud de la paraula, sense por a deixar-nos anar pel suggeriment i la potència dels tres autors”.

Les dades:
Exposició: Paraula, matèria, imatge
Arnau Puig, Agustí Penadès i Lluís Ivern
Del 3 de febrer al 24 d’abril de 2022
LaFACT Cultural: Sala 2
Més informació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa