MónTerrassa
Arriba La vida secreta de Tennessee Williams a Terrassa
  • CA
ss

!--akiadsense-->

Arriba “La vida secreta de Tennessee Williams” a Terrassa. El monòleg sobre aquest dramaturg es podrà veure el dimecres 3 de febrer a les 19 h a la Sala d’art 5 del Centre Cultural de Terrassa.

Tennessee Williams entra en una petita sala de conferències de la Universitat Yale a principis dels anys 80. La seva trajectòria d’autor teatral ja està en decadència. S’acosta el final de la seva producció escènica i també de la seva vida. El públic jove assistent a la trobada es mostra molt apàtic davant la presència d’un dels dramaturgs nord-americans més importants del segle XX. Només un gos que acompanya a un dels estudiants sembla parar l’orella amb molta atenció. Quan acaba la xerrada, un estudiant li pregunta si és cert que la seva carrera teatral ja està acabada. Ell, sense immutar-se i amb un somriure als llavis, contesta: “Miri, això li pregunta al gos”. Amb aquesta anècdota comença l’espectacle i és el resum perfecte per explicar quina va ser l’actitud personal d’aquest home de teatre tan especial, polèmic i controvertit.

L’entrada tindrà un cost de 5 € i cal inscriure’s prèviament a través del formulari que es pot trobar a la web d’Òmnium Terrassa (omnium.cat/terrassa), ja que l’aforament és limitat.

En Martí Peraferrer, és actor de teatre professional, director i dramaturg i presenta aquest monòleg sobre la vida de Tennessee Williams, dirigit per Francesc Cerro. És un espectacle d’èxit que porta més de 400 representacions i ha estat presentat tant a Catalunya com a l’Estat Espanyol (Madrid, Saragossa, Ciudad Real i València) i també a l’Amèrica Llatina (Mèxic, Argentina, Uruguai, Colòmbia, Cuba i Xile).

L’obra vol aproximar-se encara més al públic i planteja una versió de petit format on la proximitat i la comunicació amb el públic és molt més intensa. Les emocions i els sentiments del dramaturg nord-americà Tennessee Williams se’ns enganxen a la pell d’una manera molt més compromesa i on l’actor i l’espectador no es poden escapar d’establir un vincle de sensacions i impressions inoblidables.

Aquest monòleg teatral no deixa indiferent l’espectador, que s’endinsa en la gran muntanya russa d’emocions que va ser la vida d’aquest genial, reconegut i maltractat autor teatral. L’obra ha rebut una gran quantitat de bones crítiques arreu dels escenaris que ha trepitjat i ara vol anar més enllà, experimentant en el camp de la proximitat, del compromís amb el públic i del que s’anomena teatre de butxaca.

Dramatúrgia i actor: Martí Peraferrer

Direcció: Francesc Cerro-Ferran

Producció: Teatre Blau

Durada de l’espectacle: 1 h i 30 minuts

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa