MónTerrassa
Arriba a Terrassa la premiada obra familiar “La nena dels pardals”
  • CA
Obra de Jordi Palet a partir del text de Sara Pennypacker
Obra de Jordi Palet a partir del text de Sara Pennypacker | Cedida

!--akiadsense-->

El millor teatre familiar torna al teatre Principal de Terrassa aquest cap de setmana. Terrassa Arts Escèniques presenta aquest diumenge 27 de març a les 17h La nena dels pardals, un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, sobre el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens, basat en un fet històric i amb la música en directe de La Tresca i la Verdesca.

Una obra de Jordi Palet a partir del conte de Sara Pennypacker, produïda per Teatre al detall, una companyia de teatre professional formada per la Txell Botey i en Xavi Idàñez, i guanyadora del Premi Butaca Millor espectacle familiar 2018, el Premi de la Crítica Millor espectacle familiar 2017, el Premi de la Mostra d’Igualada 2018 i el Premi Enderrock Millor disc infantil i familiar 2018.

Sinopsi

Quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals del país perquè es mengen el gra, una nena, la Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir les directrius del seu cor. Basat en un fet històric: el 1958 Mao Zedong va declarar la guerra als pardals i va provocar que aquests ocells pràcticament s’extingissin de la Xina. Les conseqüències van ser devastadores: no hi havia ocells que es mengessin els insectes i les plagues van arrassar les collites provocant la mort per fam d’entre 30 i 40 milions de xinesos.Un espectacle musical sobre la llibertat i la valentia dels petits herois quotidians, sobre el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa