MónTerrassa
Amics de les Arts culmina la primera fase per fer més accessible la seu
  • CA
Rampa d'accés als Amics de les Arts de Terrassa
Rampa d’accés als Amics de les Arts de Terrassa | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

Des de fa uns dies, els egarencs que hagin passat a prop de la seu d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa del carrer del Teatre hauran vist a la porta una nova rampa d’accés. L’estructura forma part d’un projecte molt més gran per millorar l’accessibilitat al local, segons explica Ricardo Alavedra, membre de la junta, a Món Terrassa.

Es tracta d’un projecte que va començar a caminar ara fa tres anys, sota el mandat de Jordi Chueca, el qual estava especialment conscienciat en millorar l’accés de tots els ciutadans. La rampa, que és considerada un element moble per part de l’Ajuntament, ja que ocupa una part de la vorera, va ser col·locat a finals de setembre, principis d’octubre i és considerada la primera fase d’un programa més ambiciós. I és que quan es va consultar un arquitecte per veure com s’havia de fer la rampa perquè complís tots els requisits legals i d’accessibilitat, van adonar-se que per ser “coherents amb les accions posteriors” calia anar més enllà.

Alavedra exposa que “la nostra voluntat és a futur-mig termini aconseguir la màxima accessibilitat a la sala d’exposicions Alavedra. I també volem fer uns serveis adaptats a persones amb mobilitat reduïda i capacitats diverses a la planta baixa”, ha manifestat. Així doncs, la rampa és només un primer pas que esperen poder anar complementar ben aviat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa