MónTerrassa
Un “all stars” del jazz i el blues protagonista de la “Nit de Blues” 2020
  • CA

Després de l’anunciada cancel.lació del concert del bluesman nord-americà John Primer & The Real Deal Blues Band com a protagonistes de la “Nit de Blues” i d’avançar la creació d’una producció especial per aquesta sessió emblemàtica del Festival, ja s’ha desvetllat el concert previst. Una trobada única i irrepetible que, davant la impossibilitat a hores d’ara de celebrar-la amb públic presencial, s’emetrà en obert i per streaming al canal Youtube oficial de la Nova Jazz Cava a les 22 h del dissabte vinent, 21 de novembre.

A la CATALONIA RHYTHM KINGS hi participen grans músics del panorama català del jazz, el blues i el R&B. Una banda creada especialment per a l’ocasió que en formació d’octet aplega a les seves files al cantant Agustí Burriel i l’harmonicista i també vocalista Blas Picón. A la secció de vents, Dani Pérez al saxo tenor i Pere Miró al baríton, i propulsant la secció de ritme, el guitarrista Hèctor Martín, Lluís Coloma al piano, Manolo Germán al contrabaix i Arnau Julià a la bateria.

Una banda potent i singular que ens delectarà amb un repertori centrat en els millors temes de la música americana dels anys 40 i 50, període on partint del blues s’origina el rhythm & blues i, posteriorment, el rock & roll. L’energia i alegria de la música de Fats Domino, Jerry Lee Lewis, Smiley Lewis, BB King o Ray Charles amb uns intèrprets de luxe i en exclusiva.

No us perdeu el punt i final musical del 39 Festival Jazz Terrassa. Una edició insòlita de tardor que des de el 8 i al llarg del mes d’octubre ha ofert una trentena de concerts i activitats a diferents escenaris de la ciutat i la comarca, amb un seguiment presencial i virtual a l’entorn dels 4.000 espectadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa