MónTerrassa
Alba Ruiz, de Terrassa, Premi BBVA de Música al Talent Individual
  • CA
Alba Ruiz (a sota al mig) acompanyada de les altres guanyadores | BBVA

!--akiadsense-->

Els millors 125 estudiants de música d’arreu de Catalunya han participat a la segona edició del Premi BBVA de Música al Talent Individual que s’ha celebrat a l’Escola de Música i Conservatori de Vic. Aquest Premi està convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX, i té com a objectiu potenciar la formació musical dels joves músics estudiants per a facilitar que puguin dedicar-se professionalment a la música. Compta amb la coorganització de l’Associació de Conservatoris de Catalunya.

Els participants han tingut les proves eliminatòries el dissabte 6 de maig i a darrera hora s’han conegut els 18 finalistes, que han passat a la prova final que s’ha desenvolupat el diumenge 7 de maig al matí. En total s’han concedit 9 premis, 3 premis al Talent Individual i 6 premis ACCat. Atenent a l’elevat nivell de les seves interpretacions, el jurat ha decidit atorgar 3 mencions especials i també ha volgut concedir 3 accèssits als 3 alumnes que, malgrat l’elevat nivell de les seves interpretacions, s’han quedat a les portes de poder rebre un guardó.

Els Premis al Talent Individual són, en funció de cada categoria:

1. Categoria Aleví: 500 euros a destinar en formació musical o en compra d’instruments, partitures…La guanyadora ha estat Andrea Cristina Budau, oboè, del Conservatori Municipal de Música de Lleida.

2. Categoria Júnior: 1.000 euros a destinar en formació musical o en compra d’instruments, partitures…La guanyadora ha estat Alba Ruiz Torres, saxòfon, del Conservatori Municipal de Terrassa.

3. Categoria Jove: 1.500 euros a destinar en formació musical o en compra d’instruments, partitures… La guanyadora ha estat Laia Barberà de Luna, arpa, del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa