MónTerrassa
Afro Blue fa 20 anys i ho celebra amb un concert especial al Jamboree
  • CA
El quintet Afro Blue
El quintet Afro Blue | Cedida

!--akiadsense-->

Afro Blue es va formar el 1999 en format de trio i motivats per versionar tot allò que els agradés, independentment de l’estil (Sting, Cecilia, M. Jackson…), i portar-ho als terrenys del latinjazz i el groove. Aquest 2019, doncs, celebren els 20 anys de la seva creació i ho faran amb un gran concert aquest dijous, dia 3, al Jamboree Jazz Club. Serà en dos passis, a les 20h i a les 22h.

Després d’alguns concerts com a trio (format per Algans, Domènech i Grau), va passar a ser un quartet i, definitivament, un quintet. D’aleshores ençà han enregistrat cinc discos, han aparegut en més d’un recopilatori (Jazz from Catalunya 2007, Jazz Jamboree 2008, I remember you / Recordant Miquel Soldevila…) i han protagonitzat una quantitat de concerts gens menyspreable per la geografia espanyola i especialment, la catalana.

Enguany pels 20 anys d’existència han decidit fer el sisè enregistrament en un doble concert, en directe, a la sala Jamboree. Hi repassaran el bo i millor de la seva discografia, incloent-hi un bon nombre de composicions pròpies que han estat les protagonistes dels seus darrers cds, alternades amb algunes de les seves millors versions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa