MónTerrassa
Afectacions al trànsit i als autobusos per la Fira Modernista de Terrassa
  • CA

La majoria de les activitats de la Fira Modernista es desenvolupen als carrers i places del centre de la ciutat, el que comporta talls de carrer i desviaments de trànsit i transport públic durant tot el cap de setmana.

Talls de trànsit

-Rambla d’Ègara: dissabte i diumenge tallada des del Portal de Sant Roc fins al carrer de Galileu.

-Carrer de Grànius: tallat al trànsit des de dissabte a les 8 h fins al diumenge a les 23 h. Únicament es permetrà el pas a vehicles per accedir al pàrquing del carrer de Goleta, als vehicles de paradistes del Mercat i a les persones participants acreditades a la Fira.

– Plaça de Josep Freixa i Argemí: tallada al trànsit des de divendres a les 10 h, fins dilluns a les 2 h. Dissabte i diumenge, l’accés als guals només serà permès de 23 a 9 h del matí.

-Carrer de Josep Trueta (des de la plaça de Sant Oleguer fins a la plaça del Doctor Zamenhoff): tallat al trànsit des de divendres 12 a les 18 h fins al diumenge 14 a les 24 h.

-Carrer de Nicolau Talló (entre els carrers del Doctor Ullés i la plaça de Josep Freixa i Argemí): tallat al trànsit des de divendres a les 10 h fins dilluns a les 2 h. Es permetrà únicament l’accés a guals.

-Carrer de Volta (entre rambla d’Ègara i el carrer de Galileu): tallat al trànsit dissabte i diumenge, de 8 a 23 h. El trànsit i l’accés als guals només serà permès de 23 a 9 h .

-Carrer de Pau Claris (entre el carrer de la Indústria i la rambla d’Ègara): tallat al trànsit des de dissabte a les 8 h fins dilluns a la 1 h. Es permetrà l’accés als guals.

-Carrers d’Iscle Soler i de Cisterna (entre els carrers d’Iscle Soler i el Portal de Sant Roc): tallats al trànsit per reserva d’estacionament a les persones participants acreditades. Des de dissabte a les 8 h fins diumenge a les 24 h. Es permetrà l’accés als guals.

-Carrer de la Font Vella (entre els carrers del Passeig i de Sant Pau): tallat al trànsit des de dissabte a les 8 h fins diumenge a les 24 h.

-Carrers del Teatre, de Sant Pau, de Puig Novell i de Sant Jaume: dissabte tallat entre les 17 h i les 24 h. Diumenge de 10 a 23 h. Es permetrà l’accés dels veïns als guals.

Transport públic

Autobusos urbans

-Dissabte 8 i diumenge 9, totes les línies circularan pels carrers d’Arquímedes (sentit nord) i de Galileu (sentit sud), realitzant les parades als llocs provisionals.

Autobusos interurbans

-Totes les línies d’autobusos interurbans realitzaran parada a l’estació d’autobusos situada a la plaça del Doré. Les línies de Terrassa – Matadepera i Terrassa – Castellbell i el Vilar circularan pel carrer d’Arquímedes (sentit nord) i Galileu (sentit sud). Les parades es faran a l’alçada del carrer de Volta, de la plaça del Progrés i també a l’estació d’autobusos.

Taxis: Les parades es mantenen en els seus llocs habituals.

Aparcaments

Tots els aparcaments tindran restriccions d’entrada i sortida coincidint amb la realització de les activitats incloses en aquest programa que afectin, directament o indirecta, les vies d’accés i sortida als aparcaments.

Facil Pk: els pàrquings del carrer de Sant Leopold, 33, i de la plaça de Lluís Companys oferten per al cap de setmana de la Fira una tarifa plana de 5 euros tot el dia o de 3 euros per 4 hores.

SABA: Pàrquing del Raval de Montserrat: accés pel carrer de Grànius – Goleta. / Pàrquing de la plaça Vella: accés des del carrer Major / carrer del Forn.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa