MónTerrassa
Activitats i portes obertes per la Nit dels Museus al MNACTEC
  • CA

La Nit dels Museus, que se celebra arreu de Catalunya, es viurà amb especial intensitat al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) a la seu de Terrassa. Aquest dissabte, dia 14 de maig, l’equipament oferirà una programació especial d’activitats gratuïtes i amb una farà jornada de portes obertes de 19.30 hores fins a les dotze de la mitjanit.

El programa especial d’activitats del MNACTEC inclou un concert de Carlota Flâneur al pati del Museu, passejades nocturnes per les voltes de la teulada (places exhaurides), visites a les sales de reserva d’objectes i el taller de restauració (places exhaurides) i la visita teatralitzada “1909. Un passeig per la fàbrica” (places exhaurides). A més, durant la Nit dels Museus, el visitants també podran veure circulacions a la maqueta ferroviària del Museu, a càrrec del Club Ferroviari de Terrassa.

PROGRAMA

(clicant a sobre de cadascuna de les activitats s’obtindrà més informació)

Jornada de portes obertes de 19.30 a 24 hores.

Totes les activitats que s’han programat per aquesta jornada especial són de caràcter gratuït, si ve tenen un aforament limitat. Per aquest motiu, des del MNACTEC informen que cal fer reserva prèvia a través del web.

En cas de pluja o condicions meteorològiques adverses, ja s’avança que el concert es farà a l’interior del Museu. Mentre que en cas de pluja intensa, les passejades a les voltes, malauradament, s’hauran de cancel·lar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa