MónTerrassa
El 40è Festival Jazz Terrassa ja té data
  • CA
Matinal de blues amb Agustí Mas al pati de la Jazz Cava de Terrassa
Matinal de blues amb Agustí Mas al pati de la Jazz Cava de Terrassa | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

Jazz Terrassa – Club de Jazz d’Amics de les Arts i JM ha anunciat el calendari previst per a la celebració de l’edició 2021 del Festival de Jazz Terrassa. El festival manté l’estació primaveral habitual, tot i endarrerir uns mesos la cita, tradicionalment celebrada el mes de març a excepció de la passada edició traslladada a la tardor.

Il·lusionats per la commemoració de la 40 edició, l’organització treballa a bon ritme en la configuració del programa artístic que, en la mesura del possible, preveu recuperar algunes de les propostes internacionals cancel·lades el març passat degut a l’eclosió de la pandèmia. Tanmateix segueix atent a noves incorporacions de primer ordre que la situació de mobilitat dels artistes permeti oferir, estudia les propostes de l’escena catalana com li és distintiu i defensa una programació de qualitat i diversa.

La Nova Jazz Cava manté l’epicentre de l’activitat i, a l’espera de l’evolució de la situació per les activitats a la via pública, projecta l’organització de matinals populars a l’aire lliure. Es consolida la projecció del festival terrassenc a la comarca amb la participació ja confirmada de poblacions com Matadepera i Vacarisses, així com les possibles aliances i espais diversos per a les activitats complementàries. Enguany s’incorpora el Teatre Principal com a nou escenari per acollir alguns dels concerts de gran format i amb l’objectiu també d’incrementar el nombre d’espectadors en l’actual situació de limitació dels aforaments a les sales de concerts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa