MónTerrassa
12.000 espectadors participen a la Temporada Estable de jazz de Terrassa
  • CA

La Temporada Estable 2017-2018 organitzada per Jazz Terrassa – Club de Jazz d’Amics de les Arts i JM, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, la Diputació de Barcelona i del Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), finalitza un curs intens i divers amb una participació de 7.878 espectadors als 114 concerts celebrats a la Nova Jazz Cava entre els mesos d’octubre a juliol.

De les activitats musicals programades, s’han celebrat 78 concerts seguits per 6.078 espectadors i una mitjana d’ocupació que ratlla els vuitanta espectadors/concert. Les Jam Sessions dels dijous a la “Cava Club” han mostrat els joves valors de l’escena local i catalana, amb una assistència estimada a l’entorn dels 1.800 espectadors.

Tanmateix les activitats paral·leles organitzades a partir del mes de setembre han apropat a la sala un total 4.175 assistents. Uns resultats d’ocupació força similars respecte a les dades de l’anterior temporada i tanmateix favorables per a la consolidació de l’activitat musical i cultural a la sala terrassenca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa