MónTerrassa
Les 12 hores Fantàstiques de Terrassa recupera el clàssic gore “Braindead”

Les 12 hores Fantàstiques de Terrassa ja tenen decidides quines seran les sis pel·lícules de la programació, i entre elles hi haurà el clàssic gore “Braindead”. La darrera incorporació ha estat fruit de la votació popular. Durant les darreres tres setmanes, un total de 74 espectadors han dipositat el seu vot entre tres possibles candidates. La pel·lícula que va elevar a director de culte Peter Jackson s’ha imposat amb un 46% dels vots online rebuts. Les altres dues competidores eren “Critters”, que ha obtingut un 28,5% dels vots; i Reanimator, amb un 25,5%.

“Braindead” tindrà a més una particularitat que la diferencia de la resta de films que es podran veure en aquesta jornada maratoniana. I és que es projectarà en 35 mil·límetres i, per tant, el públic podrà gaudir del cinema més nostàlgic, en cinta de cel·luloide, com s’havia fet tota la vida.

Programació de pel·lícules

La resta de films que s’han preparat per gaudir el pròxim dissabte dia 22 d’octubre al Cinema Catalunya de Terrassa són classicarrus. Estem parlant del film d’aventures juvenils que va marcar tota una generació “Los Goonies”, de Richard Donner. Tindrà lloc a les 11.30 del matí. Seguidament, 14.15 hores, serà el torn per morir-se de por amb el boig de Jack Nicholson i la seva destral a “El resplandor”.

A la sessió de tarda, a les 17 hores, els terrassencs tindran segurament l’oportunitat de descobrir la recentment estrenada “Malnazidos”, una pel·lícula rodada en diferents localitzacions de Catalunya i on els zombies son els reis. Ja a les 19 hores, la mencionada “Braindead” del mai prou lloat autor d’El senyor dels anells”, que donarà pas a les 21.15 hores a la duríssima sergent Ripley i el seu “Alien. El octavo pasajero”. La nit clourà amb l’èpica adaptació de Dennis Villeneuve del llibre homònim de Frank Herbert, protagonitzada per dos dels actors de moda entre el jovent: Timothée Chalamet i Zendaya.

Com comprar entrades i abonaments

Els abonaments per assistir a Les 12h Fantàstiques estan a la venda a la taquilla del carrer Sant Pere i també per internet al web (clicant aquí). El preu és de 21€ si s’adquireix abans del 30 de setembre. Posteriorment, durant les 3 setmanes prèvies a l’esdeveniment, l’abonament per a les 6 pel·lícules valdrà 24€. També es podran comprar entrades per assistir a sessions individuals, per un preu de 6 euros cada pel·lícula.

I només per a aquells que tinguin abonament, hi ha la possibilitat de participar en diferents sortejos i premis. Així, podran optar al sorteig d’una sessió de tatuatges, una entrada doble per al Cinema Catalunya, una samarreta de Les 12h Fantàstiques i un xec per gastar als comerços de TerrassaCentre. A més, tots els espectadors amb abonament gaudiran de descomptes durant la jornada en els establiments associats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa