MónTerrassa
Salt Idiomes celebra 35 anys i et regala una tote bag

Salt Idiomes celebra aquest curs els 35 anys de vida i per commemorar-ho regala una tote bag. Amb un disseny molt divertit, la bossa compta amb diverses paraules escrites amb tots els idiomes que l’acadèmia imparteix. Per aconseguir-la és molt senzill: només cal que t’acostis a alguna de les escoles, i demanar informació sobre els cursos que realitzen, o simplement passar a saludar. I ja la tindràs. De manera gratuïta. Això sí, no triguis a passar-hi perquè la tirada d’aquestes bossa de mà és limitada!

Salt Idiomes vol posar en valor d’aquesta manera la fita aconseguida aquestes més de tres dècades de servei a Terrassa. “La nostra vinculació amb la ciutat és molt propera i intensa”, han destacat des de l’acadèmia, i per això han volgut fer extensiu el regal a tota la ciutadania. Evidentment, tots els alumnes que ja estan inscrits en els seus centres també la rebran.

I per fer ben visible que estan d’aniversari, les tres seus llueixen un decorat ben especial.

Cinc idiomes amb cursos online o presencials

Salt d’Idiomes té tres centres a la nostra ciutat. Es troben ubicats al carrer Sant Francesc, número 18 (Salt Centre); a l’avinguda Abat Marcet, 221 (Salt Nord); i al carrer Prat de la Riba, 37 (Salt Vallparadís). A més, també imparteixen cursets per a empreses, escoles, AFA i entitats públiques i privades.

Compta amb un equip docent titulat i especialitzat. Els professors han estat formats per a acompanyar emocionalment a l’alumne/a, per a ajudar-lo a tenir un procés d’aprenentatge de l’idioma evolutiu, detectant i gestionant obstacles i resistències que poden sorgir durant el procés d’aprenentatge. Amb aquests 35 anys d’existència ja han passat per les aules de Salt Idiomes més de 30 mil alumnes, confirmant que la metodologia funciona.

Actualment, Salt Idiomes imparteix classes en cinc idiomes: anglès, japonès, alemany, francès i coreà. Ho fa en el període dels mesos d’octubre a juny, i tant en format presencial com online. I també ofereixen la possibilitat d’obtenir els certificats oficials atorgats per la Universitat d’Oxford o per la Universitat de Cambridge.

Les escoles de Salt d’Idiomes s’han vist de gala per celebrar els 35 anys
Les escoles de Salt d’Idiomes s’han vist de gala per celebrar els 35 anys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa