MónTerrassa
Els Minyons de Terrassa roden els castells de 8 a Sant Cugat

Els Minyons de Terrassa han descarregat dos castells de 8 a la Diada dels Castellers de Sant Cugat del Vallès, els gausacs, celebrada aquest diumenge a la plaça d’Octavià del municipi vallesà. Al llarg d’aquesta jornada, els terrassencs han gaudit de l’última actuació de la temporada fora de casa, que han aprofitat al màxim per agafar forces i practicar per la Diada de la colla aquest cap de setmana que ve a Terrassa.

Els Minyons han obert l’actuació a Sant Cugat amb 2 pilars de 4. Un cop acabats els pilar, han seguit amb un 3 de 8. En segona ronda el castell que han fet els malves ha estat el 4 de 8 i en tercera ronda han descarregat un 5 de 7. Han acabat la diada amb el vano de 5.

Aquesta no ha estat la única actuació dels Minyons aquest cap de setmana. El malves també van actuar el dissabte 13 de novembre a la Plaça Vella per la festa del 5è aniversari de Món Terrassa, on van oferir un pilar de 5.

L’anterior cap de setmana, els Minyons de Terrassa van actuar a la ciutat de Berga en motiu de la Diada Xavi Batriu, acompanyats de la colla local, els Castellers de Berga. En aquesta actuació, la colla terrassenca va descarregar el 3 de 8, pilar que han descarregat també a Sant Cugat del Vallès i que ja van aconseguir a Girona el passat 31 d’octubre.

La propera actuació dels malves serà la diada de la Colla el proper cap de setmana on actuaran dissabte i diumenge a Terrassa. El dissabte celebraràn la vigília de la Diada amb la colla dels Tirallongues de Manresa al Raval de Montserrat a les 18:00h. El diumenge, la colla celebrarà la seva Diada a les 12:00h del migdia a la Plaça Vella. Els terrassencs estaran acompanyats dels Castellers de Sants i els Castellers de Sant Cugat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa