Els Minyons de Terrassa actuaran per partida doble aquest cap de setmana. Aquest serà el primer doblet dels malves aquesta temporada, que es van estrenar fa un mes al pati del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya. La colla deixa enrere la pandèmia i torna amb més força que mai amb un calendari de fins a 35 diades al llarg de la temporada. Al llarg del mes de març ja han dut a terme tres actuacions, i ara es preparen per realitzar-ne dues mes en un cap de setmana.

En primer lloc, la colla actuarà el dissabte a les 18:00h de la tarda a la plaça del rector Homs en el marc de la Culturassa. En aquesta actuació els minyons compartiran plaça amb els Castellers de Terrassa. La segona actuació del cap de setmana pels malves serà diumenge a les 12:00h del migdia a Sabadell (carrer de Sant Quirze) amb motiu de la diada del Tèxtil. En aquesta diada a més dels Minyons hi actuaran els Castellers de Sabadell i els Castellers de Sant Cugat Els malves encaren aquesta actuació amb l’objectiu de continuar rodant els castells estrenats les darreres setmanes.

Els Minyons creuen que aquesta temporada serà gairebé normal, però de moment continuaran vigents les mascaretes i caldrà reciclar la canalla, ja que la pandèmia ha trencat el cicle dels més petits. Com a repte, aquest 2022 s’han proposat experimentar la introducció de puntals per a futures grans construccions. En aquest sentit, els responsables dels Minyons han garantit que aquesta temporada “tornaran segur els castells de gamma extra”. El president Jaume Maeso va celebrar durant la presentació del calendari que “la gent té moltes ganes de castells i moltes ganes de Minyons”.

Tancaran la temporada el 20 de novembre amb la XLIV Diada de la Colla. Entremig, tota una planificació on sobresurten quatre dates clau: la Festa Major de Terrassa, Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès, la Mercè a Barcelona i Sant Narcís a Girona.

Nou comentari

Comparteix