MónTerrassa
Un detingut per un robatori en un domicili d’una urbanització de Castellbisbal
  • CA

Aquest dilluns de matinada, la Policia Local de Castellbisbal ha detingut un home com a presumpte autor d’un robatori en un habitatge de la urbanització de Santa Teresita. La detenció ha estat possible gràcies a la col·laboració del veïnat que, en primer lloc, ha alertat del fet que una persona havia saltat a dins d’una casa i, a continuació, ha informat del lloc per on havia fugit així com de la roba que duia posada.

Els agents de la Policia Local, han localitzat la persona buscada al camí de terra que dona accés a l’àrea de servei de l’autopista AP7 i allà mateix s’ha fet la detenció. Posteriorment, s’ha comprovat que el detingut tenia una ordre de cerca i detenció d’un jutjat de Santander.

En la detenció d’aquesta nit, la col·laboració ciutadana ha estat fonamental i la Policia Local insisteix en la importància d’alertar de qualsevol fet o incident que s’observi i que es consideri estrany o sospitós amb l’objectiu de garantir la màxima efectivitat de les accions policials. La comunicació es pot fer a través del telèfon (93 772 11 88), però l’Ajuntament també disposa d’una aplicació mòbil que permet passar avisos als agents en només 15 segons i sense necessitat de trucada de veu. Actualment hi ha 350 persones donades d’alta en aquesta app.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa