MónTerrassa
La transformació del parc de l’Ermita de Castellbisbal, en marxa
  • CA

El parc de l’Ermita de Castellbisbal inicia aquest dijous, 10 de febrer, unes obres que suposaran una gran remodelació i transformació. El projecte consisteix en introduir diverses millores en els espais existents. Per exemple, una de les accions més rellevants serà la reforma de tot el tram final del parc (el mirador sobre el riu Llobregat); una modificació que, a la vegada, comportarà fer un canvi en el camí que travessa el parc per millorar la connectivitat entre els espais.

El projecte de remodelació del parc de l’Ermita també preveu enjardinar els camins, remodelar alguns espais i crear-ne de nous. Entre d’altres, es crearà una zona d’esbarjo per als gossos i es repararà la pista i s’hi instal·laran cistelles de bàsquet. El projecte també inclou instal·lar un mòdul de Jugatecambiental per a una millor prestació d’aquest servei educatiu i lúdic que l’AMB ofereix els diumenges de primavera i tardor. La Jugatecambiental és un espai de lleure on a través d’activitats i jocs, les famílies i els infants podran descobrir el parc de l’Ermita i el seu entorn, coneixent la flora i fauna de la zona. A la vegada, d’una manera lúdica i divertida, es sensibilitza dels valors mediambientals i de la necessitat de mantenir una actitud respectuosa amb l’entorn.

Les obres de remodelació s’allargaran quatre mesos durant els quals no es podrà accedir al parc i tampoc es podrà passar pel camí que porta fins a l’ermita. Les obres aniran a càrrec de l’empresa IZER i tindran un cost total de 324.898 euros que es finançaran, conjuntament entre l’Ajuntament, que aportarà 171.506 euros (52,8 %), i l’AMB que pagarà l’import restant (153.392 €). La col·laboració financera en aquest projecte és fruit de l’acord que l’Ajuntament i l’AMB van establir l’any 2019 en virtut del qual el parc de l’Ermita es va integrar a la Xarxa de Parcs Metropolitans.

Les obres també comportaran remodelar el camí que travessa el parc per millorar la connectivitat entre els diferents espais | Aj. Castellbisbal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa