El dia 17 de desembre a les 12:40 h, l’Institut Castellbisbal, ubicat a la plaça Lluís Companys, acollirà un taller de “Cuina sense pares” organitzat per la Diputació de Barcelona perquè joves a partir de 14 anys s’acostin al món culinari a través de receptes saludables i fàcils de dur a terme. Aquest desembre també se’n faran a: Sabadell, Vilassar de Mar, Cabrils, Manlleu i Granollers. L’objectiu és animar els joves a posar-se el davantal.

Els tallers de “Cuina sense pares” tenen una durada de dues hores, durant les quals es donen un seguit de consells sobre alimentació i s’elaboren plats fàcils, ràpids, saludables i econòmics. A la classe pràctica també es difon el web www.cuinasensepares.cat, amb diferents recursos sobre alimentació saludable.

Entre altres continguts, s’hi pot trobar un recull de receptes complementat amb un vídeo que mostra el procés d’elaboració de cada plat. També es pot seguir a través del canal Instagram. Aquests tallers són una de les activitats que Salut Pública de la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments per fomentar estils de vida saludables entre els joves.

Nou comentari