MónTerrassa
S’investiga una festa massiva a Castellbisbal amb gent sense mascareta ni distàncies

El govern de Castellbisbal ha emès un comunicat rspecte al concert que aquest cap de setmana una empresa privada va celebrar a la finca de Can Coromines. Subratlla que el passat 23 de juny la Junta de Govern Local va autoritzar a una empresa privada l’organització d’una activitat musical extraordinària a aquest emplaçament, després que comptés amb els informes favorables dels serveis municipals, els quals deixaven constància de l’obligació per part de l’empresa organitzadora del festival de complir amb totes les mesures de seguretat contra la COVID-19.

L’executiu recorda que en el moment de l’autorització de l’esdeveniment, les dades d’evolució de la pandèmia eren favorables i les autoritats competents havien relaxat les mesures preventives i anunciat l’obertura de l’oci nocturn. Tanmateix, a la vista de les informacions sobre el concert on es veu a les persones participants -prop de 700- sense mascareta i sense guardar les distàncies de seguretat, l’equip de govern ha encarregat la redacció d’un informe on es detallin les possibles infraccions comeses.

Aquest informe es posarà en coneixement del Departament de Salut i d’Interior de la Generalitat, així com dels Mossos d’Esquadra, que com a òrgans competents sancionadors en la matèria són els que han d’incoar els expedients corresponents i prendre les mesures oportunes. El govern municipal “lamenta profundament els fets ocorreguts” i tenint en compte el repunt de contagis que s’està registrant a tot Catalunya, especialment entre la gent jove i associats entre d’altres a les celebracions de la revetlla, activitats de finals de curs, l’obertura de l’oci nocturn i la flexibilització de normes, ha decidit “no autoritzar el festival previst per aquesta mateixa empresa privada a Can Coromines a mitjans de juliol”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa