MónTerrassa
Reforç de la Línia 2 a Castellbisbal per facilitar el trasllat als instituts
  • CA
Parada de l'L2 davant de la seu de l'Ajuntament
Parada de l’L2 davant de la seu de l’Ajuntament | Aleix Mateu

!--akiadsense-->

A partir del gener, coincidint amb l’entrada i la sortida de classes, s’incorporarà un altre vehicle a la línia del bus que uneix les urbanitzacions de Can Santeugini i Costablanca amb el nucli urbà.

El dimecres 8 de gener, data en què es reprèn el curs escolar després de les vacances de Nadal, entrarà en servei el reforç de la Línia 2 del bus urbà per facilitar l’accés de l’alumnat als centres de secundària del municipi. L’ampliació del servei consistirà a incorporar un altre vehicle complementari a l’horari del matí i al del migdia, coincidint amb l’entrada i la sortida del jovent dels instituts.

De moment, l’ampliació del servei del bus urbà de les urbanitzacions a les hores d’entrada i sortida dels instituts es mantindrà fins l’estiu, que finalitzen les classes. La decisió de reforçar el servei de la Línia 2 per facilitar el desplaçament del jovent als instituts es va anunciar durant el Ple municipal, en què es van aprovar els pressupostos de l’Ajuntament per al 2020, amb el vot a favor de Junts per Catalunya i Alternativa i l’abstenció de la resta de grups.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa