L’Ajuntament de Castellbisbal continua les gestions per tal que les administracions supramunicipals impulsin la construcció d’un aparcament de dissuasió en terrenys propers a l’estació de RENFE de Castellbisbal. En concret, el passat 12 de setembre, l’alcalde, Joan Playà, va mantenir una reunió amb el director de l’Àrea de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Joan Maria Bigas.

En la trobada, Bigas va explicar els resultats dels estudis previs que l’AMB ja ha fet amb relació a l’habilitació d’aquest pàrquing i va comunicar que, a hores d’ara, estan valorant la viabilitat dels diferents solars que hi ha disponibles partint del fet que molts d’ells estan declarats com a zones inundables. Aquesta qualificació dificulta el procés, ja que comporta que qualsevol actuació que es projecti en aquests terrenys haurà de comptar amb el vistiplau de l’Agència Catalana de l’Aigua per poder-se materialitzar.

Tot i que la construcció d’aparcaments de dissuasió és una competència supramunicipal i no correspon als ajuntaments, l’alcalde continuarà impulsant trobades amb l’AMB i Adif perquè es pugui materialitzar aquest projecte.

Nou comentari