MónTerrassa
Personal del CAP de Castellbisbal rep les primeres bates fetes pel voluntariat
Personal del CAP de Castellbisbal lluint les bates que han fet les persones voluntàries del municipi
Personal del CAP de Castellbisbal lluint les bates que han fet les persones voluntàries del municipi | Aj. Castellbisbal

!--akiadsense-->

Aquests dies el personal del CAP Dr. Joan Planas ha rebut un carregament de més de 200 bates elaborades per una dotzena de persones voluntàries de Castellbisbal. La iniciativa, que porta per nom Bossa Solidària, es va posar en marxa fa un parell de setmanes amb la voluntat de pal·liar la manca de material que pateixen els centres sanitaris i residències de gent gran i consisteix en confeccionar bates a partir de bosses d’escombraries o de sac.

Les bates que s’han entregat al CAP Dr. Joan Planas són d’un sol ús, impermeables, de màniga llarga i tenen la funció de protegir a qualsevol professional sanitari d’esquitxades i líquids. En cap cas substitueixen les bates homologades que fan servir els professionals. El projecte Bossa Solidària compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, que subvenciona part del material necessari per a la confecció.

De moment, Castellbisbal ha col·laborat en la fabricació de més de 1.100 bates, que aquesta setmana s’han repartit entre el CAP Dr. Joan Planas, l’Hospital de Martorell, el CUAP de Sant Andreu de la Barca i entre més d’una desena de residències de la gent gran de Rubí, Sant Esteve Ses Rovires i Castellví de Rosanes.

Nou comentari

Comparteix