MónTerrassa
Obres de millora a la rotonda de Ca n’Amat de Castellbisbal

Comencen les obres de millora a la rotonda de Ca n’Amat de Castellbisbal. L’Ajuntament ha informat que al pròxim dilluns, 15 de novembre, s’iniciaran els treballs als accessos a la rotonda amb l’objectiu d’incrementar la seguretat i accessibilitat dels vianants. Es vol facilitar el trànsit de pas a l’hora de creuar la carretera B-150 i resoldre “els problemes d’excés de velocitat i d’accidentalitat detectats a la zona”, subratlla el govern en un comunicat.

Els treballs, que tindran una durada de dos mesos i són responsabilitat de la Diputació de Barcelona, consistiran en actuacions sobre les entrades i sortides nord i sud de la rotonda. Una rotonda que també dona accés als horts urbans. En concret, es construiran noves voreres laterals, i es reconstruiran les existents, permetent d’aquesta manera un encreuament segur per als vianants. A més, es reduirà l’amplada d’alguns carrils, amb la qual cosa es vol disminuir la velocitat de circulació dels vehicles. També es construiran uns illots que serviran de protecció i refugi per als vianants a l’hora de travessar la carretera.

Durant els dos mesos que es preveu que durin les obres, es garantirà en tot moment un recorregut alternatiu per als vianants i es mantindrà la circulació rodada mitjançant el pas alternatiu dels vehicles. La Diputació de Barcelona ha adjudicat aquestes obres de millora de la seguretat viària a la rotonda de Ca n’Amat a Castellbisbal, corresponents a la carretera B-150, a l’empresa DEUMAL per un import d’execució total de 41.513,25 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa