MónTerrassa
Nou cartipàs municipal a Castellbisbal
  • CA
Reunió de l’actual equip de govern de l’Ajuntament de Castellbisbal | Aleix Mateu

!--akiadsense-->

En el Ple municipal de Castellbisbal es va donar compte del decret pel qual s’efectua una reordenació de les delegacions d’atribucions als regidors de l’equip de govern, donat que Alternativa per Castellbisbal ha hagut de reestructurar els membres de la Junta de Govern Local per assumir les responsabilitats que fins ara requeien en regidors d’ERC.

Amb el nou cartipàs municipal, l’alcalde Joan Playà assumeix la Regidoria de Transparència i Susanna Solé, ara primera tinent d’alcalde, es queda amb les competències de la Regidoria de Cultura. El regidor Joaquim Sardà es situa com a segon tinent d’alcalde, seguit de Salvador Segura que incorpora a la seva tasca tota la gestió de Patrimoni Cultural. Finalment, Melania Solís, quarta tinent d’alcalde, assumeix la Regidoria d’Educació, d’Igualtat i la de Participació Ciutadana i Enrico Martinelli, com a cinquè tinent d’alcalde, gestionarà la Regidoria de Promoció Econòmica.

Les retribucions dels regidors d’AC seran les mateixes que fins ara. Només el regidor Enrico Martinelli veurà incrementada la seva dedicació, que passarà a ser exclusiva, tal i com es va aprovar en el Ple, amb els vots a favor d’AC i l’abstenció de la resta de grups municipals.

Nou cartipàs municipal d’Alternativa per Castellbisbal | Aj. Castellbisbal

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa