L’Ajuntament de Castellbisbal alerta del fet que en només dos dies, les nits del divendres i del dissabte, la Policia Local ha aixecat un total de 42 actes de denúncia per fer botellón al carrer, tot i la prohibició de consumir begudes alcohòliques a la via pública i de fer trobades de més de sis persones.

Davant aquest relaxament de les mesures de seguretat per part de certs col·lectius, i molt especialment del jovent, el consistori fa una crida a tota la ciutadania a respectar les mesures especials establertes per les autoritats per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori.

L’Ajuntament recorda que les sancions per incomplir aquestes restriccions de mobilitat decretades per les autoritats poden anar dels 300 als 6.000 euros, en funció del tipus d’infracció i la reiteració, i adverteix que la Policia Local continuarà desplegant actuacions de vigilància i control per tot el municipi per garantir l’aplicació de les mesures i imposar denúncies sempre que s’incompleixi amb la normativa.

Paral·lelament i amb l’objectiu d’adaptar l’activitat dels equipaments municipals a les noves mesures de contenció de la pandèmia, l’Illa Esportiva, l’Escola de Música i l’Espai d’Adults ajustaran la seva programació i tancaran a les 21.00 hores. Es podrà fer ús dels parcs infantils fins les 20.00 hores i el transport públic manté la seva oferta al 100%, encara que hi hagi una disminució de passatgers.

Nou comentari